01:27

BIO JE TELOHRANITELJ NAJVEĆIM ZVEZDAMA I NAJUTICAJNIJIM LJUDIMA SVETA! Za Kurir TV otvoreno o filmu, GLUMIĆE GA DŽEJSON STETAM?!

visoko!

ČUVENI SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO DETALJE FILMA O NJEMU: Ajkula čuvao svetski džet set, sada će ga glumiti HOLIVUDSKI TABADŽIJA

Pop kultura -

Goran Dželatović Ajkula, telohranitelj najvećih zvezda i uticajnih ljudi, od kojih je jedan princ Hari, za Kurir televiziju je izneo detalje filma koji se snima o njemu.

- Ta ideja traje 4-5 godina, ja se nisam slagao sa tim, međutim prošle godine su me slomili Englezi takozvano, pa smo tada počeli da radimo na tome, da pišemo scenarijo, da radimo na glumcima. Ceo moj rad u Londonu u proteklih 20 i nešto godina probaćemo da pokažemo to na glumačkom platnu - istakao je Ajkula.

Goran Dželatović ajkula
foto: Kurir televizija

Nije smeo da oda imena, mada, izneo je detalje koji asociraju na popularnog glumca Džejsona Stetama.

- Zna se glumačka ekipa, ali ne mogu da odam imena. Mene će da glumi jako dobar, poznat, britanski glumac, u ženskom svetu je omiljen, a po izgledu ima sličnosti sa mnom - rekao je Ajkula.

Jason Statham, Ajkula, Goran Ajkula
foto: Shutterstock, Printskrin/Instagram

- A za jednog mogu da otkrijem, jer sa njim dolazim u Beograd, Tame r Hasan. On će mi glumiti najboljeg prijatelja u filmu - dodao je Ajkula.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

SRBIN ISPSOVAO PRINCA HARIJA, OVAJ MU PRUŽIO RUKU! Tražio mi da ga čuvam u Hajd parku, zna sve o Srbiji, Zvezdi i košarkašima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track