OVAKO ŽIVI DEVOJKA MARKA ŽIVIĆA GODINU DANA POSLE NJEGOVE SMRTI: Fotografija otkriva BOL do srži, ima crnih, a ima i crnjih dana
Foto: Nebojša Mandić

tuga velika

OVAKO ŽIVI DEVOJKA MARKA ŽIVIĆA GODINU DANA POSLE NJEGOVE SMRTI: Fotografija otkriva BOL do srži, ima crnih, a ima i crnjih dana

Pop kultura -

Prošlo je godinu dana od smrti Marka Živića, koga je neizlečiva bolest odnela u 49. godini.

Iza njega je ostalo mnogo neostvarenih planova i nedosanjanih snova, i na poslovnom i na privatnom planu. Želeo je da odigra još mnoge likove na sceni, želeo je da postane roditelj, ali nije se dalo.

film Ne igraj na Engleze, Daniel Sič, Ivan Tomić, Marko Živić
foto: Ne igraj na Engleze promo

S obzirom na to da je, posle razvoda od voditeljke Nataše Pavlović, retko govorio o svom emotivnom životu, mnogi su ostali zatečeni kada su saznali da je poslednjih deset godina uživao u ljubavi sa devojkom po imenu Maja Arsić, piše Hello.

sahrana, Marko Živić, Dragan Bjelogrlić
foto: Nikola Anđić

Upoznali su se u "Pozorištu na Terazijama", gde je Marko Živić bio stalni član glumačkog ansambla, dok je Maja zaposlena kao šminkerka.

Marko Živić, Komemoracija, Sahrana
foto: Nikola Anđić

- Imao je sreću da poslednjih deset godina provede sa Majom ‒ izjavila je sestra Marka Živića Nevena u ispovesti za Gloriju.

Marko Živić, Nevena Živić
foto: Nikola Anđić, Printscreen/Youtube

- Ima crnih dana, i ima crnjih dana. Kad su crni, osamim se, sakrijem od ljudi bez želje da sklonim tugu ili pobegnem od nje. A kad su crnji dani, okupljamo se moja ćerka Danica, Markova Maja, i brat i sestra od tetke i ujaka i pokušavamo da se motivaciono podignemo. Plačemo i smejemo se. Sva sreća pa nam crnji dani ne dolaze svima u isto vreme, što nam omogućava da se međusobno hrabrimo.

Marko Živić, Maja Arsić
foto: Printscreen/Instagram

Maja Arsić nije želela da se eksponira u medijima ni dok je Marko bio živ, pogotovo ne kasnije. Kako se oseća, možda najbolje ilustruje zajednička profilna slika na njenom Instagram profilu i rečenica koju je posvetila voljenom čoveku: "Sve dane sa tobom volim i one koji ne dolaze".

(Kurir.rs/HelloMagazin.rs)

Bonus video:

04:35

SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ: Najbliži se oprostili uz suze, posle Bjelinog potresnog govora glumca ispratili uz pesmu JELENI UMIRU SAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track