OŽENIO SE NAŠ GLUMAC! Tajne sa snimanja Komedije na 3 sprata: Scenario je toliko dobar da se ovaj VODITELJ vratio na male ekrane!
Foto: Emilija Stanišić

Ovo možda niste znali

OŽENIO SE NAŠ GLUMAC! Tajne sa snimanja Komedije na 3 sprata: Scenario je toliko dobar da se ovaj VODITELJ vratio na male ekrane!

Kultura -

Film "Komedija na tri sprata", mlade rediteljke Sandre Mitrović premijerno je sinoć prikazan u Beogradu.

Crvenim tepihom Mts dvorane prošli su glavni glumci Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Miodrag Radonjić, Nataša Tapušković i Pavle Mensur.

Premijera filma, Komedija na tri sprata
foto: Damir Dervišagić

"Komedija na tri sprata" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Da li su nam komšije i dalje najveći prijatelji i bliži od najbližih rođaka? Krije li se prava ljubav tu, iza ćoška? Možemo li pobeći od problema? Ovo su samo neka od pitanja na koja gledalac može da dobije odgovor nakon ovog ostvarenja.

Sandra Mitrović
foto: Promo

U stilu pravih holivudskih filmova, debitantkinja Sandra Mitrović, koja je dugo živela u Americi, znala je da je za dobar film, pre svega, neophodna vrhunska glumačka podela, zatim dobro odabrana ekipa - od snimatelja, preko direktora fotografije, do scenografa. Na kraju se odvažila da potopi i celu scenografiju, ali i da prvi put u domaćem filmu prikaže poplavu.

Viktor Savić
foto: Aleksandar @girafonstudio / Marko Obradović Edge

Na premijeru, tačnije na poklon filma "Komedija sa tri sprata" Viktor Savić stigao je pravo iz pozorišta. Viktor u ovom ostvarenju igra zavodnika i pojavljuje se tek u dve scene. On svojoj velikoj ljubavi objašnjava da se oženio i da mu je supruga cvećarka. Najpoželjniji neženja je tako stavio burmu makar na filmu.

Filip Čukanović
foto: Damir Dervišagić

Na male ekrane se zbog svoje velike prijateljica Sandre Mitrović vratio i Filip Čukanović. Novinar je odigrao voditelja TV dnevnika na televiziji. Filip nema ambicija da se bavi glumom, ali je pomogao Sandri da reši važnu scenu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

Prepuna niska tvrdjava ovacijama docekala pretpremijeru filma KOMEDIJA NA TRI SPRATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track