OD BAKE MILORATKE DO SVETSKE FILMSKE DIVE! Unuk u transformisao babu i ODUŠEVIO SRBIJU: Niko ne može da veruje da je to ISTA OSOBA
Foto: Printscreen Instagram

Neverovatna transformacija

OD BAKE MILORATKE DO SVETSKE FILMSKE DIVE! Unuk u transformisao babu i ODUŠEVIO SRBIJU: Niko ne može da veruje da je to ISTA OSOBA

Žena -

Mladi umetnik Aleksandar Dramićanin je prošle godine u aprilu oduševio celu Srbiju kada je svoju baku Miloratku (86) potpuno transformisao, te ju je za kratko vreme pretvorio u pravu filmsku divu.

Aleksandar Dramićanin
foto: Rina

Dramićanin već 15 godina šminka dame, a nedavno je ponovo raznežio sve pratioce kada je objavio fotografiju sa svojom bakom uz opis:

- Moja Mika.

- Moja baka kao i većina žena koje žive na selu se ne šminka, ne farba kosu i nosi maramu. Ali, to je žena koja pleni unutrašnjom i spoljašnom lepotom i tako sam došao na ideju da je sredim. Tokom karantina boravio sam kod mojih u Ivanjici iskoristio priliku da je ubedim. Kad sam je našminkao i kad se videla u ogledalo samo se nasmejala, nesvesna svoje lepote - rekao je za RINU Aleksandar.

Aleksandar Dramićanin
foto: Printscreen Instagram

Ovaj mladi umetnik koji već 15 godina uspešno radi u Beogradu fotografije svoje bake podelio je na društvenim mrežama, a njene uramljene portrete postaviće u svom salonu.

- Ponosan sam na sve te divne i dobre komentare koji su pristigli nakon što sam objavio bakinu sliku. Pored svih prelepih žena koje sam sređivao, ona je ta koja me najviše inspiriše - kaže Aleksandar.

Ono što je skrenulo pažnju na fotografiji, osim fantastične frizure i šminke jeste i svečana haljina u kojoj se baka Miloratka slikala, a tu istu haljinu na snimanju spota za svoju pesmu "Volim te", nosila je i jedna od najvećih muzičkih zvezda, Anastasija Ražnatović.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:38

ZELENSKI JE KAO KIM KARDAŠIJAN! Šešelj žestoko osudio predsednika Ukrajine: Šminka se i pozira za Vog dok mu ljudi GINU NA FRONTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track