NI BRED PIT NIJE SAVRŠEN: Isplivala dugo čuvana TAJNA! Glumica otkrila NEPRIJATNOST! Na snimanju SCENE S*KSA tražio BIZARNU STVAR
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

TADA NIJE BIO ZVEZDA

NI BRED PIT NIJE SAVRŠEN: Isplivala dugo čuvana TAJNA! Glumica otkrila NEPRIJATNOST! Na snimanju SCENE S*KSA tražio BIZARNU STVAR

Pop kultura -

Slavna glumica Đina Dejvis nedavno je objavila svoju potpuno novu autobiografiju "Dying of Politeness: A Memoir", u kojoj je detaljno opisala brojne fascinantne i smešne scenarije iz svoje 40-godišnje holivudske karijere. Jedna od takvih situacija uključivala je scenu seksa s Bredom Pitom, u Oskarom nagrađenom filmu "Thelma & Louise" iz 1991. godine.

Dejvis je naime glumila Telmu u epu iz 1990-ih, koji je režirao Ridli Skot. Dejvis i Pit morali su da snime scenu seksa kada je glumac zamolio šminkerku da mu sakrije bubuljicu na zadnjici, priča u svojoj knjizi glumica.

Džina Dejvis
foto: CPUK / Avalon / Profimedia

Naime, Pit se mučio s bubuljicom na zadnjici koja nije prolazila neko vreme, te se stalno vraćala, a kako je njegova zadnjica trebala da bude u nekim kadrovima, hteo je da izgleda savršeno i glatko, bez bubuljice, koju nije mogao da podnese i zbog koje je osećao jaku neprijatnost i stid.

U biografiji se takođe navodi i da su šminkerke nakon svake scene prekrivale bubuljicu na Pitovoj zadnjici.

"Bred nije mogao manje da mari za svu tu halabuku oko njegovog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog malene bubuljice na njegovoj zadnjici", napisala je Dejvis u memoarima.

Bred Pit
foto: Profimedia

Glumac, koji je postao jedna od najvećih holivudskih zvezda svih vremena, tada je imao samo 28 godina i bio je relativno niko. Imao je nekoliko nenajavljenih kratkih uloga i samo ga je nekoliko godina delilo od glavne uloge u "Sedam" iz 1995. godine.

Uprkos tome što još nije bio glavno glumačko ime, Pit je bio nervozan oko pokazivanja svoje bubuljičaste zadnjice na velikom platnu.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track