BIZARNIJE NE MOŽE: Kim Kardašijan tražila KOSTI SVOJE MAJKE, a evo šta će uraditi s njima! Kris Džener otkrila POSLEDNJU ŽELJU!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

BIZARNIJE NE MOŽE: Kim Kardašijan tražila KOSTI SVOJE MAJKE, a evo šta će uraditi s njima! Kris Džener otkrila POSLEDNJU ŽELJU!

Pop kultura -

U novoj epizodi rijalitija "Kardashians" Kris Džener se podvrgnula operaciji zamene kuka, nakon što je mesecima osećala neizdrživ bol. Iako je postupak prošao dobro, podstakao je Kris i njene ćerke da preispitaju njene konačne planove - i planove ostatka porodice.

"Kim je zamolila lekara da joj sačuva moje kosti kako bi od njih mogla da napravi nakit", otkrila je Kris u telefonskom razgovoru s ćerkom Kajli Džener dok se oporavljala u krevetu pored svoje druge ćerke, Kloi Kardašijan.

"To je čudno", odgovorila je Kajli, što je nateralo Kris da doda: "Jezivo je."

Kim Kardašijan, Kris Džener
foto: Printsreen/Youtube

Kloi je tada upitala svoju mamu: "Sećaš li se kad si htela svoj pepeo, htela si da te kremiramo i od toga napravimo ogrlice."

"To je odlična ideja!", odgovorila joj je Kris, ali je Kloi insistirala: "To je čudno."

Kloi je nastavila da insistira na tome, rekavši: "Ne znam čak ni zašto treba da budemo pokopani. U Bibliji piše da ne možemo da budemo kremirani, ali ja samo želim da budem kremirana. Ali zašto ne možemo?"

"Ne, ne želim da me kremiraju", rekla je Kris.

Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U ispovedaonici Kloi je dodala: "Moja porodica i ja razgovaramo o testamentima, smrti, govorimo jedni drugima koje bi bile naše želje da se dogodi nešto strašno. Ako sam u komi, želela bih da mi se nokti uređuju jednom nedeljno, jer će me ljudi posećivati."

Dok su razgovarale telefonom, Kris je upitala Kajli: "Sećaš li se kada smo išli da izaberemo svoj mauzolej?" Dok je Kajli odgovorila oklevajući, Kloi je istakla koliko je velika njihova porodica.

"Znaš li koliko dece imamo?" pitala je. "Kako ćemo sve to, pa trebaće nam cela je*ena prostorija!", dodala je.

"Da, tačno, imaćemo celu grobnicu", rekla je Kris.

Kris Džener
foto: Printsreen/Youtube

Operaciju majke je komentarisala i Kim

"Nisam nervozna. Moja mama ima 66 godina", rekla je Kim pred kamerama, te dodala: "Uvek je strašno ići na operaciju, ali ona je u najboljim rukama, a ja sam svima zapretila životom, pa…"

Kasnije je Kim u ispovedaonici rekla: "Operacija je stvarno zastrašujuća. Samo sam tiho šizila jer traje tako dugo, ali ja sam kao predstavnik porodice ovde, tako da ću ostati pribrana i biti jaka ."

Kim Kardašijan
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre operacije, Kris je izrazila svoje strahove o zahvatu i postala emotivna na pomisao da se njeno telo menja što je starija.

"Jednostavno shvatiš da nemaš više vremena. Kao da odjednom ne mogu da uradim sve stvari… Kuk mi je izleteo, koleno mi je odrano. Imam infekciju oka, ne vidim. TV je preglasan, a Kori kaže da ne čujem...", izjavila je Kris koja je još priznala: "To je spoznaja da starim… To mi smeta jer sam se uvek osećala kao da imam 40 godina..."

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track