OVE ZVEZDE SU ODBILE ULOGE U KULTNOJ SERIJI Bolna ispovest Radoša Bajića kida dušu: OVO JE POTRESNA POZADINA PRIČE "SELO GORI"
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

OVE ZVEZDE SU ODBILE ULOGE U KULTNOJ SERIJI Bolna ispovest Radoša Bajića kida dušu: OVO JE POTRESNA POZADINA PRIČE "SELO GORI"

Pop kultura -

Proslavljeni glumac, Scenarista i reditelj Radoš Bajić gostovao je u Sceniranju na Kurir televiziji gde se dotakao svog remek dela "Selo gori a baba se češlja" koje je završilo nakon 101 epizode.

Naime, on se najpre osvrnuo na sam nastavak za koji iako smatra da postoji potencijal, ne želi da njega bude.

- Meni su se na glavu popeli publika i mediji. Zar vi mislite da "Selo gori" ne bi moglo da ima 400 epizoda. Ja sam doneo odluku da stanemo na 101 epizodi, doneo sam racionalnu odluku da stanemo kada smo najjači. Sigurno bi Radašin imao šta da kaže i sada kada bi se vratio u Petlovac, da vidi šta bi zatekao tamo. Šta se desilo sa sinom Draganom, Radojkom, Radoslavom itd. Mada ja pogledam i kažem "a sa kim, jer tih ljudi više nema". Tako da jedna duboka moja velika žalost i nosim ih u mom srcu - rekao je Bajić.

Radoš Bajić
foto: Kurir televizija

- Uvek kada se pusti "Selo gori" ono se gleda bolje od mnogih premijera. Šta je razlog? Ta pitanja su mi postavljali stotinama puta. Pa onda još jedan fenomen. Zašto deca vole toliko "Selo gori"? Zato što je Selo gori donelu jednu iskrenost, istinu i emociju. To je priča o našem narodu koji izumire, o našim dedovima, nadama i snovima - rekao je Bajić.

Selo gori a baba se češlja
foto: Ustupljena fotografija

Takođe je odgovarao i na pitanja gledalaca gde je otkrio koji glumci su odbili ulogu u proslavljenoj seriji.

- Prvo je odbio Bogdan Diklić, pa je odbio Lazar Ristovski na početku. Posle me je Lazar zvao i onda sam mu napisao ulogu Jovana. Odbio je Marko Nikolić koji je bio kandidat da igra Milašina - rekao je Bajić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track