REKA SUZA, ZGAŽENO SRCE I SVI SU UBEĐENI DA SE RADI O PIKEU: Šakira ima novu pesmu i spot posle kog ostaje knedla u GRLU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

emotivno

REKA SUZA, ZGAŽENO SRCE I SVI SU UBEĐENI DA SE RADI O PIKEU: Šakira ima novu pesmu i spot posle kog ostaje knedla u GRLU! (VIDEO)

Pop kultura -

Šakira je početkom meseca na svom Instagram profilu objavila misteriozni snimak na kom se vidi muška cipela kako gazi srce na ulici i svi su se pitali šta to zapravo znači.

Mnogi su to doveli u vezu sa njim bivšim partnerom, fudbalerom Pikeom i bolnim raskidom kroz koji pevačica prolazi, a njene reči na postu: "Nikad nisam ništa rekla, ali me je bolelo. Znala sam da će se ovo dogoditi.", su samo dodatno podgrejale sumnju.

Posle nedelja nagađanja, Šakira je objavila novu pesmu na španskom, "Monotonia" koja izvodi sa poznatim portorikanskim muzičarem pod imenom Ozuna.

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Na početku spota zatičemo Šakiru u prodavnici, slomljenu, utučenu i nerapoloženu kako kupuje, da bi se zatim našla u krupnom planu gde počinje pesmu stihovima: "To nije tvoja krivica, a ni moja, kriva je monotonija. Nikad ništa nisam rekla, ali me je bolelo, znala sam da će se ovo dogoditi" dok joj se oči pune suzama koje joj se lagano slivaju niz lice.

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

"Ti si u svom tripu i stalno hoćeš da si glavni lik, i samo si jedno dana zaboravio šta smo bili..." nastavlja Šakira dalje, a ostatak spota je poprlično jasan jer joj osoba lije se lice ne vidi u spotu bazukom napravi rupu i to baš u delu gde joj je srce, ali najtužniji je sam kraj spota jer se tada vidi šta je uradila sa svojim srcem koje je pre toga zgazio čovek na ulici.

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Ona dalje peva o Njemu se promenio, postao narcis, distancirao se, a ako se uzme u obzir sve što je pisano od juna, kada su vesti o raskidu objavljene, taj emotivni rolekoster je veoma uticao na pevačicu, a ona sada "priča" svoju stranu priče.

Pomenula je i da je "hladan kao Božić" i da njegove usne više nemaju ukus, da ga voli, ali da ipak više voli sebe...

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Osim toga, ona je u intervjuu za magazin El pričala da je bilo dana kada se osećala veoma loše jer ju je raskid "slomio na komade", kako je slikovito opisala stanje posle emotivnog kraha. Pevačica je ranije rekla da je muzika za nju oblik terapije, pa nije ni čudo da je napravila ovakav spot koji, nažalost, prati temu raskida koji je "dokusurio".

Pesma ima preko 56 miliona pregleda na Jutjubu i to samo za 5 dana, a zbog svoje sirovosti i iskrenosti preti da postane veliki hit jer će se mnogo ljudi pronaći u ovim stihovima.

Ono što je sigurno je da su fanovi i brojni kritičari ubeđeni da je ovo posvećeno Pikeu. Neki su bčak išli tako daleko da su pisali da je ovo neka vrsta oproštajnog ljubavnog pisma.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:06

OVO JE OMILJENA PESMA ŽIKE IZ GRUPE ZANA, A POSVEĆENA JE MARINI TUCAKOVIĆ! Ona je sve čega se dotakne pretvarala u zlato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track