SVI PRIČAJU O STAJLINGU JELENE ĐOKOVIĆ NA SAJMU KNJIGA: Ne može jednostavnije, a ELEGANTNIJE! Njene cipele POSEBNO privukle pažnju
Foto: Nenad Kostić

SVEDENO

SVI PRIČAJU O STAJLINGU JELENE ĐOKOVIĆ NA SAJMU KNJIGA: Ne može jednostavnije, a ELEGANTNIJE! Njene cipele POSEBNO privukle pažnju

Pop kultura -

Bračni par Jelena i Novak Đoković u utorak su posetili Sajam obrazovanja i štand Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a njihovo pojavljivanje oduševilo je sve prisutne.

Jelena i Novak su bili sjajno raspoloženi i spremni za druženje i ćaskanje s posetiocima sajma, a svi su primetili Jelenino fantastično modno izdanje.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Branko Ružić
foto: Nenad Kostić

Oko stila Jelene Đoković često su oprečna mišljenja - dok deo javnosti veruje da je sjajno stilizovana, uvek dobro, a nenametljivo, neki tvrde da joj fali inovativnosti i kreativnosti u oblačenju.

Bilo kako bilo, Jelena Đoković se juče pojavila u savršenom autfitu, jednostavnom, elegantnom i sofisticiranom. Čini se da je u važnim prilikama verna poslovnom stilu, pa je tako bilo i ovog puta - i zaista nije pogrešila.

Jelena Đoković, Branko Ružić
foto: Aleksandar Radonić

Ona je izabrala sivu suknju tzv. pencil kroja srednje dužine, koja je ukrašen dvoredim kopčanjem i srebrnim dugmićima, zbog čega je dobila na atraktivnosti, a upotpunila ju je jednostavnom, svetloplavom košuljom.

Jelena je izdanje obogatila zanimljivim, skupocenim nakitom - ručnim satom sa crnim, kožnim kaišem, nizom narukvica, te kompletom ogrlice i minđuša sa svetlucavim cvetićima.

Ipak, najupečatljivije su njene cipele - salonke u boji kože, sa otvorenom petom i manjom potpeticom, vrlo prefinjene i lake za kombinovanje, a uzgred vizuelno izdužuju nogu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:57

Novak i Jelena Đoković: Mi smo ovde da pomognemo znanjem i ekspertizom da sva deca imaju podjednake šanse za obrazovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track