I BOGATI PLAČU: Slavna oskarovka MUKU MUČI s MIŠEVIMA! Opsedaju njenu MILIONSKU VILU! Već dve godine ne može da se izbori s njima
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

PROBLEMI SMRTNIKA

I BOGATI PLAČU: Slavna oskarovka MUKU MUČI s MIŠEVIMA! Opsedaju njenu MILIONSKU VILU! Već dve godine ne može da se izbori s njima

Pop kultura -

Britanska glumica Džudi Denč nedavno je izjavila kako je njena vila u Sariju prepuna miševa.

- Doselili su se još za vreme lokdauna i od tada se borim s njima - rekla je za The Mirror o istorijskom posedu izgrađenom 1497. godine.

Imanje od 7.000 kvadratnih metara, vredno 8 miliona funti, ima zasebnu kućicu, bazen, radionice, staje i ribnjak.

Ranije ove godine, 87-godišnja oskarovka pala je u svom domu i nije uspela da ustane čak 30 minuta. Ispričala je kako se spotakla o tepih, te bila prinuđena da se obrati svom papigaju za pomoć, s obzirom na to da nikoga nije bilo u blizini.

- Imam divnog papagaja, koji je stalno govorio: "Šta radiš? Šta radiš?" To je bio trenutak kada bi bilo poželjno da sam imala papagaja koji bi nazvao nekoga, ali nije - rekla je glumica.

Inače, Džudi živi udaljena otprilike šest kilometara od svog 77-godišnjeg partnera Dejvida Milsa dok su joj ćerka Finti Vilijams i unuk Sem smešteni još bliže.

Uprkos svojim godinama, zvezda filmova o Džejmsu Bondu ispričala je kako u svom domu nema instaliran alarm za paniku jer bi htela da ostane nezavisna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

28:01

USIJANJE DANA - 07.01.2021. - PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track