EKIPA KULTNE SERIJE PONOVO NA OKUPU: Seli za sto uz ogromne OSMEHE i pokazali dragocene trenutke sa dugogodišnjim prijateljima!

PRELEPO

EKIPA KULTNE SERIJE PONOVO NA OKUPU: Seli za sto uz ogromne OSMEHE i pokazali dragocene trenutke sa dugogodišnjim prijateljima!

Pop kultura -

Zvezde "Tvin Piksa", kultne serije reditelja Dejvida Linča, okupile su se na zajedničkoj večeri.

Dejvid Linč, Beograd, Tvin Piks, Male priče
foto: Promo

Fotografiju je na Instagramu podelio Medhen Amik. Na slici su, pored Madhana, Kajl Meklahlan, Šerilin Fen, Kimi Robertson, Dejna Ešbruk i Šeril Li.

- Dragoceni trenuci sa dugogodišnjim prijateljima - napisala je Madhen Amik u opisu objavljene fotografije.

Serija "Tvin Piks" počela je da se emituje u Americi 8. aprila 1990. godine i ubrzo je postala jedna od najgledanijih. Serija je za prvu sezonu bila nominovana u čak 14 kategorija za nagradu Emi, ali je osvojila samo dve, navodi indek.hr.

Snimljeno je ukupno 30 epizoda, od kojih prvih osam pripada prvoj sezoni, a ostale 22 čine drugu sezonu serije. Serija je brzo postala kultni fenomen pop kulture širom sveta koji je uključivao knjige, stripove i video igrice na tu temu, a 1992. godine snimljen je film „Tvin Piks: Vatra hoda sa mnom”. Godine 2017. na mala ekrana su stigli novi nastavci, ali nisu bili uspešni kao originalni rad Dejvida Linča.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

Najveća kineska serija e- vozila za izvoz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track