PIJANA I U MINIĆU JE PRIČALA SA PAPOM: Bila je prva JUGOSLOVENSKA STARLETA, važila za opasnu ZAVODNICU, a oni su se TUKLI zbog nje
Foto: Printscreen Instagram

svi su znali njeno ime

PIJANA I U MINIĆU JE PRIČALA SA PAPOM: Bila je prva JUGOSLOVENSKA STARLETA, važila za opasnu ZAVODNICU, a oni su se TUKLI zbog nje

Pop kultura -

Dijana Bećirović koja je rodom iz malog sela Lukavac kod Tuzle, bila je prva starleta koja je privukla medijsku pažnju na teritoriji bivše Jugoslavije. Gimnaziju i Fakultet političkih nauka završila je u Sarajevu, a potom se preselila u Italiju.

Dijana Bećirović
foto: Printscreen Instagram

Karijeru modela započela je još kao četrnaestogodišnjakinja, a tokom osamdesetih važila je za seks bombu, da bi potom napravila internacionalnu karijeru u novinarstvu. Uradila je intervjuje s dvojicom papa, poznatim sportistima i političarima, a poslednji intervju fozač Formule 1 Ajrton Sena navodno je dao njoj.

Specifičnoj lepoti i šarmu ove plavuše muškarci nisu mogli da odole, a volele su je mnoge domaće i svetske zvezde. Ona je zavela mnoge face, a najzvučnija imena među njima svakako su Al Paćino, Goran Bregović, Zdravko Čolić, ali i Mik Džeger.

Dijana Bećirović
foto: Printscreen

- Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao Kuma. Izlazili smo, ali je on bio večito napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego - ispričala je jednom prilikom Dijana.

Arnold Švarceneger otvoreno joj se nabacivao, a jednom je ispričala i da su je optužili da je rasturila Bijelo dugme.

- Živela sam u Milanu i družila se s Vladom Pravdićem, klavijaturistom “dugmića”. Bio je zaljubljen u mene, ali ođedanput se pojavio Goran Bregović. A kad Goran nešto hoće, onda to i dobije. I tu je krenuo sukob dvojice članova benda. A da li me je Goran ukrao od Vlade? Pa jeste - otkrila je ona jednom prilikom.

Takođe se prisetila da se Niki Lauda tukao zbog nje, da su joj se udvarali Rod Stjuart i Kevin Kostner, i da je pričala sa papom Pavlom II iako je bila “pijana i u miniću”. Dijana danas ima 60. godina i već duže vreme živi u Los Anđelesu. Završila je i American Film Institute i radila je kao producentkinja ne nekim holivudskim filmovima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track