HAOS U KRALJEVSKOJ PORODICI: Oglasila se LJUBAVNICA, princ POBESNEO! Isprozivala NAJTUŽNIJU PRINCEZU, a njenom mužu rodila SINA
Foto: Profimedia

SUROVO

HAOS U KRALJEVSKOJ PORODICI: Oglasila se LJUBAVNICA, princ POBESNEO! Isprozivala NAJTUŽNIJU PRINCEZU, a njenom mužu rodila SINA

Pop kultura -

Kneževska porodica Monaka poznata je po brojnim skandalima, preljubama i tragičnim smrtima, a danas je najzanimljivija članica porodice princeza Šarlin, poznata i kao "najtužnija" princeza Evrope.

Šarlin je supruga princa Alberta II od Monaka, kao i majka njegovo dvoje dece, ali i žena koja je u svom braku preživela mnoge izdaje svog muža.

Podsetimo, princ je Šarlin više puta prevario i čak napravio dete van braka, a sada se oglasila i njegova najslavnija ljubavnica, Nikol Koste. Ona je sada iznela skandalozne tvrdnje u javnost rekavši kako zna da je omiljenija u narodu od same Šarlin, koju žitelji Monaka generalno ne vole zbog njenog uvek ledenog, hladnog stava.

princeza Šarlin
princeza Šarlinfoto: Profimedia

Kao što je poznato, Albert je od 2011. u braku sa Šarlin, bivšom Olimpijkom iz Južnoafričke Republike. Ona mu je rodila blizance - sina i ćerku, ali nije uspela da ga zadrži u svom krevetu. Tako je ušao u vezi s nekadašnjom stjuardesom Nikol, s kojom je dobio još jedno dete – sina, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert, koji je tada već bio u vezi sa Šarlin. Iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

princeza Šarlin i princ Albert
princeza Šarlin i princ Albertfoto: AP

Nakon toga, Albert je ipak počeo da provodi vreme sa svojim sinom, a ljubavnici je kupio i stan u Parizt, te dobija ogroman mesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Nikol nikada nije bila preterano blagonaklona prema svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Šarlin.

Kada je prošle godine Šarlin završila na lečenju zbog psihičkih problema, Nikol je rekla kako ju je napokon sustigla karma, a sada pak tvrdi da zna kako je ona u narodu Monaka popularnija od uvek tužne Šarlin.

"Prošle godine su me na jednom događaju u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle", rekla je Nikol o tome kako se građani te kneževine odnose prema ovim dvema damama. Inače, Nikol i Albert su svoju tajnu vezu održavali 6 godina, a iako više navodno nisu u ljubavnoj vezi i dalje se viđaju zbog sina.

Nikol Koste
Nikol Kostefoto: Andy Barnes / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Albert i Nikol upoznali su se na letu Er Fransa između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u Nikol, a njihovoj ljubavi je na kraj stao njegov otac, princ Rainier, koji je od sina direktno zatražio da okonča tu vezu.

Rainier se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, amandmanom kojim je u monegaški ustav uključeno pravilo da vanbračna deca ne mogu da budu naslednici prestola.

Nikol je sina Aleksandra rodila u avgustu 2003, ali Albert nije bio uz nju. Nakon porođaja je u bolnici ostala šest nedelja. "Morala sam sama da se suočim s tim. Nije bilo nikoga u koga sam se mogla da se uzdam", ispričala je Nikol u jednom intervjuu.

Princ Albert, Princeza šarlin
foto: Profimedia

Nikol je, inače, rođena u Togu u Africi, a u Francusku je stigla s 18 godina. Tamo je neko vreme studirala ekonomiju, zatim arhitekturu, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Kasnije je bila stjuardesa, a zatim je postala stilistkinja. Pre veze s Albertom bila je u braku s 15 godina starijim muškarcem s kojim je dobila dvoje dece.

"Albert je ispunio obećanje: stvari se dobro razvijaju i idu svojim tokom, čime sam oduševljena. Suprotno onome o čemu su mediji pisali, Albert je preuzeo svoju ulogu oca i naš se odnos temelji na poverenju. Aleksandar je nasledio moju dobrotu, ali i Albert je nežan, osećajan i topao. Jako liči na nas dvoje. S Albertom se odlično slaže, vole zajedno da se bave sportom", rekla je Nikol u jednom intervjuu prošle godine, a onda je naglasila kako se odnos zakomplikovao dolaskom Šarlin u Albertov život.

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", poručila je iskreno.

Navodno je Alberta jako razljutio njen javni istup, ali nije ga komentirao.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track