HARI BI MOGAO DA OSTANE BEZ TITULE PRINCA?! Vraća se u Veliku Britaniju da UZDRMA celu porodicu! To bi moglo da ga košta SVEGA!
Foto: Printscreen

SKANDALI TEK SLEDE

HARI BI MOGAO DA OSTANE BEZ TITULE PRINCA?! Vraća se u Veliku Britaniju da UZDRMA celu porodicu! To bi moglo da ga košta SVEGA!

Pop kultura -

Nakon što je objavljen tačan datum objave memoara princa Harija, a to je 10. januar 2023, te nakon što je knjiga puštena u pretprodaju, postalo je jasno da će se raditi o ogromnom književnom hitu. Širom sveta ljudi su pohrlili da kupe bombastične memoare naziva "Spare", a u kojima bi Hari trebao da iznese prljav veš svoje porodice, te razotkriju na koje je sve načine traumatizovan odrastanjem u Bakingemskoj palati.

Već se dugo nagađa šta će princ sve napisati u svojoj knjizi, a u strahu su i njegovi članovi porodice. Naime, zna se kako je princ Vilijam odlučio da stavi brata na "tanak led" sve dok ne vidi kakve je sve pikanterije o kraljevskoj porodici izneo u svojoj knjizi. Isto tako, ni kralj Čarls nije oduševljen situacijom.

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Inače, trebalo je da knjiga svetlo dana ugleda već u novembru ove godine, ali zbog smrti kraljice Elizabete II je odloženo njeno puštanje u prodaju. Ipak, dogodiće se kad-tad, a Hari bi posledično mogao da se suoči s brojnim teškim posledicama.

Kako stvari stoje, princ će se uskoro vratiti u Veliku Britaniju kako bi promovisao svoje biografske memoare. Međutim, stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da će time samo dodatno razjariti svoju ionako otuđenu porodicu. Tako je počelo da se šuška da bi moglo da dođe do još jednog vrlo velikog raskola u porodici, a koji bi mogao da dovede do toga da Hari u potpunosti izgubi svoju titulu princa!

Princ Hari
foto: Profimedia

Podsetimo, on i njegova supruga Megan Markl bili su znani kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali otkako su se preselili u SAD, odrekli su se svih kraljevskih povlastica, jedino je Hari zadržao titulu princa. Sada bi i to moglo da bude dovedeno u pitanje, a sve zavisi od toga kakve će sve optužbe i tajne kraljevske porodice izneti pred javnost u svojoj knjizi.

Ako se proceni da je Hari preterao i osramotio članove britanske monarhije, kralj Čarls III, njegov otac, spreman je da mu oduzme čak i titulu princa, te da ga time trajno izopšti iz njihovog kruga. Ako do toga dođe radiće se o presedanu, a navodno ovakvu odluku već sad podržavaju i princ Vilijam i kraljica supruga Kamila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track