ZBOG SLAVE ZAVRŠILA U KLINICI ZA MENTALNE BOLESTI: Priču o Suzan Bojl zna ceo svet, ali niko ne zna posledice NJENE popularnosti!
Foto: Prinscreen

NIJE MOGLA DA SE IZBORI

ZBOG SLAVE ZAVRŠILA U KLINICI ZA MENTALNE BOLESTI: Priču o Suzan Bojl zna ceo svet, ali niko ne zna posledice NJENE popularnosti!

Pop kultura -

Priča o Suzan Bojl je priča je koja se prepričava već skoro 15 godina, a koja govori o velikom uspehu britanske rijaliti televizije.

Ona se nikadan nije profesionalno bavila muzikom, a onda je donela odluku da se prijavi za takmičenje "Britanija ima talenat", gde je otpevala čuvenu pesmu "I dreamed a dream" i postala jedna od najvećih internet senzacija 21. veka.

Suzan Bojl
foto: Profimedia

Njen nastup je za samo nekoliko dana imao više od 100.000 pregleda na Jutjubu, piše španska "Marka", a njen prvi album prodat je u više od 10 miliona primeraka.

Nakon takmičenja, na kome je zauzela drugo mesto, Suzan Bojl je započela svoju muzičku karijeru koja je mnogo obećavala i koja joj je za kratko vreme donela 35 miliona evra.

Međutim, izuzetno talentovana Suzan nije mogla da se bori sa ogromnim pritiskom koji je donosila popularnost. Posle jednog nastupa završila je na klinici za mentalno zdravlje u severnom Londonu, gde je boravila nekoliko dana. Po izlasku iz bolnice vratila se nastupima, ali je ipak odlučila da se drži dalje od reflektora.

Suzan Bojl
foto: Ap

Suzan Bojl je za sada objavila osam albuma, poslednji je izdat u februaru 2019. godine. Prodala je više od 10 miliona primeraka svojih albuma, i dva puta bila nominovana za Gremi nagradu.

(Kurir.rs/Marca)

Bonus video:

01:08

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana gošća je emisije Sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track