NISAM IMALA POJMA DA OVA STVAR ŠTRČI SVAKOG JUTRA! Priznale šta ih IZNENAĐUJE kod muške anatomije: Nećete verovati šta nisu znale!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NISAM IMALA POJMA DA OVA STVAR ŠTRČI SVAKOG JUTRA! Priznale šta ih IZNENAĐUJE kod muške anatomije: Nećete verovati šta nisu znale!

Žena -

Na jednoj diskusiji na društvenoj mreži Reddit žene su otkrile šta je ono što ih je iznenadilo kod muškaraca.

Kako se ispostavilo, mnoge pripadnice nežnijeg pola nisu baš najupoznatije sa anatomijom muških genitalija, pa su tako okrile da su ih posebno iznenadili sposobnost skrotuma (testisa) da promeni oblik i jutarnje erekcije.

Vijagra, lekovi, muškarac, erekcija
foto: Profimedia

- Jutarnja erekcija. Nisam imala pojma da ova 'stvar' štrči svakog jutra dok nisam upoznala svog prvog dečka - napisala je jedna korisnica ove mreže.

Druge su bile impresionirane sposobnošću muškaraca da rade u timu na nekim krajnje neočekivanim "projektima" i da u tome uživaju.

- Bila sam iznenađena kako muškarci mogu bilo šta, praktično sve, da pretvore u igru i zajedničku aktivnost. Bacanje kamenja u jezero? Koliko daleko mogu da bace? Ko će najviše da prska? Ili, na primer, kopaju rupu na plaži. Svi muškarci se pridružuju i zaustavljaju se otprilike kada su na pola puta do Kine - šaljivo je komentarisala jedna.

Bilo je i onih koje su bile iznenađene reakcijama svojim momaka na neke "ženske stvari", a koje su zapravo opovrgle uobičajene stereotipe.

0402185409, ulošci, menstruacija
foto: Profimedia

- Većini njih su moje menstruacije mnogo manje odvratne nego meni.

Dosta žena je napomenulo i da su ih muškarci iznenadili potrebom za komplimentima i nekim sitnim gestovima pažnje.

- Njima je zapravo lako ugoditi. Ako im skuvate nešto a da vam nisu tražili, date m kompliment, pokažete ljubav i naklonost u javnosti - to se ispostavilo kao veoma efikasno - orkrile su dame.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track