PRVA JAVNA SVAĐA BEKAMOVIH: Bruklina žena UDALJILA od porodice, on je MOLIO SAMO JEDNO! Mlada MILIJARDERKA nije imala milosti!
Foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

NEVOLJE U RAJU

PRVA JAVNA SVAĐA BEKAMOVIH: Bruklina žena UDALJILA od porodice, on je MOLIO SAMO JEDNO! Mlada MILIJARDERKA nije imala milosti!

Pop kultura -

Nicola Pelc i Bruklin Bekam ne prestaju da pune stranice tabloida otkako su se venčali u aprilu, a iako je zasad najviše pažnje plenio njihov odnos s Bruklinovim roditeljima, sada je pod lupom javnosti i jedna njihova svađa. Naime, Nikola je otkrila kako je Bruklin strašno ljut na nju ne zato što ga je posvađala s ostatkom njegove porodice, već zato što mu nije dozvolila da se pojavi u njenom filmu!

Kako stvari stoje, mlada milijarderka Nikola je režirala, producirala i glumila u novom indi filmu "Lola James", a u kom je i Bruklin, inače odličan amaterski fotograf, želeo da ima svoju ulogu. Međutim, Nikola mu to nije dozvolila. Rekla je da njen suprug ima divno lice, ali i grozan britanski naglasak zbog kog se nikako ne uklapa u tematiku filma.

Navodno je Nikola svom suprugu dozvolila da ima jednu rečenicu u filmu, ali je na kraju u montaži čak i nju isekla, te tako Bruklina kompletno izbacila iz svog filma. On se na to osetio uvređenim, te se na nju danima ljutio, a mlada lepotica tvrdi kako je još uvek pomalo besan.

"Još uvek je besan na mene. Ali nije bilo pomoći, grozno je zvučao, previše britanski", rekla je tako Nikola na ovu temu.

Podsetimo, Bruklin i Nikola nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a iako se dosta pričalo o Nikolinoj svađi s roditeljima svog supruga, Viktorijom i Dejvidom Bekamom, čini se kako ljubav između novopečenih mladenaca ipak i dalje cveta. Šuškalo se da je glavni razlog svađe između Nikole i Viktorije bila organizacija venčanja Nikole i Bruklina, a u kojoj mama Viktorija nije smela da učestvuje. Od tada je došlo do brojnih konflikata između dve žene, pa se već mesecima tvrdi da je mladi i stariji klan Bekamovih na ratnoj nozi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track