POMOZIMO KANJEU VESTU DA PONOVO POSTANE MILIJARDER: Pojavile se stranice za DONACIJE reperu koji je naglo krenuo da PROPADA!
Foto: Profimedia

STVAR SE OTRGLA KONTROLI

POMOZIMO KANJEU VESTU DA PONOVO POSTANE MILIJARDER: Pojavile se stranice za DONACIJE reperu koji je naglo krenuo da PROPADA!

Pop kultura -

Nakon što je objavljeno da Kanje Vest više nije milijarder na internetu su se pojavile stranice za prikupljanje donacija, verovatno u nadi da će reperu vratiti status milijardera.

Iako nije poznato da li su ove stranice nastale kao parodija na novonastalu situaciju u karijeri slavnog repera, ili su u pitanju pravi fanovi koji žele da pomognu svom ljubimcu, na njima je ipak prikupljeno nešto novca.

Naime, u svojoj misiji punjenja Vestovog novčanika, uspešni su otprilike kao i Kanje u zadnje vreme. Jedna stranica pod nazivom "Učinimo Vesta ponovo milijarderom" prikupila je samo pet dolara i ubrzo je uklonjena. Druga takva stranica za ceo dan nije uspela da prikupi nijednu donaciju. Najuspešnija stranica prikupila je ukupno 25 dolara.

Kanje Vest
foto: Printscreen

Prošle nedelje je Forbes potvrdio da se Kanje Vest više ne nalazi na listi milijardera i otkrio da njegovo bogatstvo sada vredi oko 400 miliona dolara.

Podsetimo, Kanje Vest je šokirao javnost nakon što je na Tviteru napisao da Jevreji kontrolišu medije i imaju za cilj da unište afroameričku zajednicu. Nakon toga mu je bio zabranjen pristup Tviteru i Instagramu, ali nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter, vraćen mu je profil na toj platformi.

Kanje Vest
foto: Profimedia

U međuvremenu je Kanjeov bivši saradnik otkrio da je reper bio fasciniran Hitlerom, te da je hteo da nazove album po njemu. Vest je i ranije izazivao skandale, pa je tako nosio majicu s natpisom "White Lives Matter" na prikazivanju svoje najnovije kolekcije na Nedelji mode u Parizu.

Nakon skandala, reperova bivša supruga Kim Kardašijan i članovi njene porodice pozvali su na prekid "užasnog nasilja i retorike pune mržnje" prema jevrejskoj zajednici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track