STIŽE NAM POMRAČENJE I PUN MESEC: Neka se spreme ova ČETIRI ZNAKA, stižu velike promene
Foto: Shutterstock

8. NOVEMBAR

STIŽE NAM POMRAČENJE I PUN MESEC: Neka se spreme ova ČETIRI ZNAKA, stižu velike promene

Žena -

Ovog meseca, tačnije 8. novembra, očekuje nas još moćniji pun Mesec - poklopiće se sa pomračenjem Meseca, a astrolozi tvrde da je ovaj period uvek obojen dramatičnim promenama i iznenađenjima.

Ovo je četrvto i poslednje pomračenje u ovoj godini, a stiže u zemljanom znaku - Biku, a s astrološkog aspekta ovo znači veoma intezivnu energiju, puno nereda, preokreta u bliskim odnosima, srušenih planova, ali donosi i brojne lekcije koje moramo da savladamo kako bi nam budućnost bila bolja.

Naravno, pomračenje i pun Mesec u Biku uticaće na sve znakove Zodijaka, ali na ova 4 najviše: Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Bik

U ovom periodu osećaćete se neodoljivo - mentalno, fizički i emocionalno. No, to što će vam u sopstvenij koži biti vrlo udobno, ne znači da ćete izbeći burne dane. Čekaju vas velike promene i to veoma iznenadne i neočekivane, praktično revolucionarne. Posebno je izražena mogućnost da se te promene dogode u oblasti emocija i partnerstva.

Lav

Ovo pomračenje najviše će pogoditi vašu 10. kuću - kuću karijere i imidža u javnosti, ukazujući na značajne promene koje vas očekuju u vezi karijere, ali i priznanja. Moguće je da ćete shvatiti da vas ono što ste do sada radili ne vodi ka višem cilju, ili ste spremni da se upustite u ambicioznije projekte, preuzmete lidersku poziciju ili se jednostavno nametnete na poslu na bilo koji način. Takođe, budite otvoreni za nove poslovne ponude, a moguće je i da će vam se otvoriti novi putevi za dodatnu zaradu.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Naći ćete se usred pokušaja da pomirite svoje sopstvene potrebe sa potrebama partnera. Bićete primorani da napravite kompromis, iako to možda ne želite, kako biste krenuli napred u nekom važnom odnosu, bilo da je ljubavni, prijateljski ili porodični.

Vodolija

Ovo pomračenje podsetiće vas na neke nezaceljene rane i traume, loše porodične uspomene... Ukoliko još niste, poradite na stvarima iz prošlosti zbog kojih patite i koje vas bole. Takođe, pripremite se na neverovatan razvoj događaja koji se tiče vaše porodice ili voljene osobe.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

02:33

Kurir dnevni horoskop za 5.11.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track