SVI MISLE DA JE NAJVEĆA LJUBAV BREDA PITA BILA ANĐELINA, A TO NIJE TAČNO! Zbog nje GUBIO JE GLAVU: Odmah sam znao da je TO TO!
Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

PRELEPO

SVI MISLE DA JE NAJVEĆA LJUBAV BREDA PITA BILA ANĐELINA, A TO NIJE TAČNO! Zbog nje GUBIO JE GLAVU: Odmah sam znao da je TO TO!

Pop kultura -

Ljubav Breda Pita i Gvinet Paltrou i nakon 20 godina od raskida izaziva brojne komentara, a mnogi smatraju da je upravo ova poznata glumica bila njegova najveća ljubav, koju je upoznao 1994. godine na snimanju filma "Sedam".

- Odmah sam znao da je to to. Bio sam u njenoj blizini i bio sam toliko glup, nisam znao šta da kažem - rekao je Bred Pit 1997. godine za "Rolling Stone".

Gvinet Paltrou
foto: Album / Album / Profimedia

Dve godine kasnije ona je pričala o početku njihove veze. Bilo je to u intervjuu za "Los Anđeles tajms":

- Ne znam kada neko flertuje sa mnom. Kada smo se Bred i ja upoznali, kaže on, bilo je očigledno da mu se sviđa....Ali ja nisam to znala. Mislila sam da je bio baš prijateljski raspoložen. A onda sam počela da se zaljubljujem u njega. Rekla sam sebi: "Da li si luda? Ne možeš da se zaljubiš u Breda Pita. Saberi se". Smešno je sada razmišljati o tome. Sada je sve tako drugačije.

U aprilu 1995. par je imao debi na crvenom tepihu, na premijeri filma "Legends Of The Fall" u Londonu. A narednog meseca otišli su na romantični odmor na Sent Bartsu i paparaci su ih u stopu pratili.

Tokom govora koji je održao nakon što mu je 1996. u Los Anđelesu uručen Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu 212 majmuna" Pit je najbolje sačuvao za kraj, zahvalivši se svojim kolegama, porodici, prijateljima i "naročito ljubavi mog života".

Bred Pit
foto: Profimedia

Par je naredne godine posetio Belu kuću gde je glumici tadašnji predsednik SAD uurčio posebno priznanje za njen film "Ema". Gvinet i Bred verili su se 1996. godine u Argentini gde se snimao film "Seven Years in Tibet" u kojem on tumači glavnu ulogu.

- Gveni je bila sa mnom sve vreme u Argentini. Bilo je sjajno. Imaš težak dan, onda dođeš kući, i... eto je - rekao je za "Rolling Stone" naredne godine.

Ubrzo nakon veridbe glumac je verenicu upoznao sa svojim prijateljima i porodicom.

O posebnosti njihove veze govoti i to da su imali čak i iste frizure jedno vreme.

- Jedva čekam, čoveče. Idete do oltara, nosite prsten, poljubite mladu. Oh, biće sjajno. Brak je neverovatna stvar. I kakav kompliment: "Ti si ta s kojom želim da provedem ostatak života". Znaš zašto? Zato što ću to učiniti samo jednom" - poručio je zaljubljeni Pit.

Samo šest meseci nakon veridbe raskinuli su. Bio je to ogroman šok. Glumčev predstavnik za štampu izjavio je da nije bilo nekog konketnog događaja koji je inicirao raskid. Izvor blizak Gvinet napomenuo je da preljuba nije bila uzrok.

Bred Pit
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

- Kada dvoje ljudi ne treba da budu zajedno, onda ne treba da budu zajedno - rekla je glumica 1998. za "Entertejment vikli".

Gvinet Paltrou je više puta pričala o kraju njene veze sa Pitom, a 2003. otkrila je da je veoma teško podnela raskid:

- Ja sam tako srećna što sam provodila vreme sa Bredom, sa nekim ko je bio tako dobra osoba! Naročito kada sam ja bila u takvom haosu. Moji unutrašnji porblemi su zaista pokvarili celu tu vezu. Osećala sam se zaista odgovornom.

Kasnije je poručila da je Pit bio "previše dobar za nju".

U intervju za "Girlboss Radio" 2017. ponovo je napomenula da je uništila tu vezu, kao i mnoge pre toga. Trebalo joj je vremena da nauči kako da sačuva emotivan odnos, rekla je. Bred Pit i Gvinet Paltrou ostali su u sjajnim odnosima uprkos svemu. On podržava njene poslovne poduhvate i može se reći da su pravi prijatelji.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:28

ĐORĐE STOJKOVIĆ ŠOKIRAO, ZBOG OVE DVE STVARI GA ŽENA ZAVOLELA! Glumac priredio nezaboravnu zabavu na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track