ISPLIVALE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE KRALJA ČARLSA I PRINCEZE DAJANE: Ona ga proganjala, a on se OVAKO branio od S*KSA S NJOM!
Foto: Photonews Scotland / Shutterstock Editorial / Profimedia

BIO JE BLISKIJI S PLIŠANIM MEDVEDOM

ISPLIVALE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE KRALJA ČARLSA I PRINCEZE DAJANE: Ona ga proganjala, a on se OVAKO branio od S*KSA S NJOM!

Pop kultura -

Brak kralja Čarlsa III i princeze Dajane od samog je početka bio nesrećan, a dodatno ga je "rasklimao" novopečeni kralj Ujedinjenog kraljevstva, koji nije hteo da konzumira braneći se da je možda homoseksualac.

Kristofer Andersen, jedan od Čarlsovih sobara, u svojoj biografiji "Kralj: Život Čarlsa III" otkrio da je Dajana svog supruga tokom njihovog boravka na odmaralištu Hajgrov Haus – progonila.

"Zašto nećeš da spavaš sa mnom?", ispitivala ga je usamljena princeza, a Čarls bi joj sarkastično odgovorio: "Ne znam, draga. Mislim da bih mogao biti gej."

princ Čarls, princeza Dajana, kraljica Elizabeta
foto: PA Archive/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Kralj je supruzi često pretio "jednostranim ukidanjem seksualnih odnosa", a njihove žestoke rasprave zbog manjka bliskosti krenule su nakon rođenja princa Harija 1984. godine.

Veću povezanost nego sa suprugom Dajanom Čarls je stvorio sa svojim plišanim medvedićem iz detinjstva. Naime, u biografiji "Kralj: Život Čarlsa III", Andersen piše da je bivši kraljev sluga od poverenja, Majkl Focet, bio zadužen za brigu o plišanoj životinji - i to kad je Čarls bio u četrdesetim.

Princ Čarls, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Kad god je igračku trebalo zakrpati, Čarlsova penzionisana dadilja Mejbel Anderson dovedena je u kraljevske dvore kako bi izvršila potrebne popravke.

Prema navodima bivšeg sobara, penzionisana dadilja je "bila jedino ljudsko biće kojem je bilo dozvoljeno da krpi plišanog medvedića princa čarlsa. Bio je dobro zagazio u četrdesete i svaki put kad bi tog medu trebalo popraviti, pomislili biste da je njegovo sopstveno dete na teškoj operaciji", piše Andersen.

Podsetimo, Dajana i Čarls venčali su se 1981. godine, a nju su sve vreme mučile sumnje o eventualnom neverstvu njenog supruga. Naime, jednom prilikom je pronašla narukvicu koju je Čarls izradio za Kamilu, te je ugravirao njihove nadimke.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Dajana se s Kamilom jednom prilikom i suočila, rekavši joj da zna šta se događa između nje i Čarlsa. "Znam šta se događa između tebe i Čarlsa, samo hoću da to znaš", rekla joj je Dajana tad. "Imaš sve što si ikad htela. Svi muškarci sveta zaljubljeni su u tebe i imaš dvoje predivne dece, šta još hoćeš?", pitala ju je Kamila. "Želim svog muža", odbrusila joj je Dajana.

Radnja pete sezone megapopularne serije "Kruna" temeljiće se na životu pokojne princeze od Velsa i njenoj nesrećnoj ljubavi sa sadašnjim kraljem Čarlsom III. Fanovi kraljevske porodice željno iščekuju seriju koja će s prikazivanjem nove sezone krenuti 9. novembra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track