IZREŠETAN POZNATI REPER, NA LICU MESTA PROGLAŠEN MRTVIM: Imao samo 28 godina, a sada su isplivali snimci posle pucnjave (VIDEO)
Foto: Profimedia

pet metaka

IZREŠETAN POZNATI REPER, NA LICU MESTA PROGLAŠEN MRTVIM: Imao samo 28 godina, a sada su isplivali snimci posle pucnjave (VIDEO)

Pop kultura -

Reper Tejkof (28) iz hip hop grupe Migos je ubijen u Hjustonu, Teksas, 1. novembra, a strani mediji su došli u posed video i audio snimaka gde se mogu čuti detalji posle pucnjave na repera.

Naime, dispečeri su komentarisali da je ispaljeno 5 metaka, a da je osoba koja je pozvala pomoć rekla da je čula pucnje i vrisak ljudi.

Pripadnici policije i brojni svedoci kažu da se fatalni incident dogodio nešto posle 2:30 ujutru, kada su policajci dobili poziv i da je čovek upucan u kuglani pod nazivom "810 Billiards & Bowling Houston".

Američkom TMZ-u je rečeno je da su Tejkof i Kuavo igrali kockice kada je izbila svađa i tada je neko otvorio vatru, pucajući u Tejkofa, a kako navode, meci su ispaljeni u njegovu glavu. Na licu mesta je proglašen mrtvim.

Tejkof
foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

TMZ je dobio snimke sa lica mesta, gde se može videti Kuavo u narandžastoj košulji i druge okupljene oko Tejkofa. Prvo su pokušali da ga pomere, ali su ga onda spustili, a Kuavo je povikao da neko pozove pomoć.

Policija kaže da su još 2 osobe upucane i prevezene u bolnicu privatnim vozilima, ali o njihovim povredama nema informacija. Kvavo nije povređen.

Samo nekoliko sati pre pucnjave, reper je je objavio svoju sliku kako puši u kuglani. Kvavo je objavio video nekoliko sati ranije dok se vozio po Hjustonu sa Jasom Prinsom, koji je slavio svoj rođendan. Rečeno je da Jas nije bio sa Kuavom i Tejkofom kada se pucnjava dogodila.

Tejkof (Takeoff) čije je pravo ime Kirsnik Kari Bol, bio je najmlađi član Migosa. Kuavo je bio njegov ujak, a Ofset njegov rođak.

Okupili su se kao grupa 2008. u Džordžiji, i postali multiplatinasti hitmejkeri, izbacivši svoj prvi veliki hit, "Versace", 2013. Bili su broj jedan na Bilbordu 2016. godine sa pesmom "Bad and Boujee".

Nedavno su Kuavo i Tejkof objavili projekat "Unc & Phew" kao duo, sa pesmom "Messy".

Inače, grupa Migos nastupala je na festivalu Exit u Novom Sadu 2018. godine, a njihov nastup bio je jedan od najupečatljivijih te godine.

(Kurir.rs/TMZ)

Bonus video:

00:23

PRED SMRT BATA URADIO NEVEROVATNU STVAR! Odlučio je da joj pomogne i da joj ŽIVOT OKRENE U DRUGOM SMERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja