ANA IVANOVIĆ U NIKAD KRAĆOJ SUKNJI ZAPALILA MREŽE: Muškarcima od ovog prizora PADAJU VILICE, a komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)
Foto: Printscreen

IZGLEDA SVE BOLJE I BOLJE

ANA IVANOVIĆ U NIKAD KRAĆOJ SUKNJI ZAPALILA MREŽE: Muškarcima od ovog prizora PADAJU VILICE, a komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Pop kultura -

Naša nekadašnja uspešna teniserka Ana Ivanović aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije i snimke, a najnovijom objavom je, žargonski rečeno, zapalila mreže.

Njeni fanovi već su se navikli na motivacione poruke od svoje miljenice koja ni ovog vikenda nije izostala.

Ana je naime objavila fotografiju u kratkoj suknji i izazvala lavinu komenetara, a uz to stigla je i motivaciona poruka.

"Kvalitetno vreme - za svakoga je to drugačije. Neki vole da pročitaju knjigu, neki da ga provedu sa svojom porodicom. Ipak, najvažnije je da cenimo takve trenutne", napisala je Ana.

Ana Ivanović je inače završila s profesionalnom karijerom, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je značilo što se to dogodilo pre majčinstva.

"Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje dece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila pre majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko dece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam želela da učinim sebi. Ipak, deca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vreme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima", rekla je Ana svojevremeno za jedan nemački magazin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

DOK NOVAK RAZBIJA RIVALE, EVO ŠTA RADI JELENA: Noletova supruga poznatim ŽENSKIM TRIKOM napravila predivne lokne! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja