DONJI VEŠ ZABORAVILA KUĆI, AL JE ZATO SAKRILA STOMAK! Svi gledaju u njen autfit i nikom nije jasno: Zašto je na tako čudnom mestu?
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

šta joj bi?

DONJI VEŠ ZABORAVILA KUĆI, AL JE ZATO SAKRILA STOMAK! Svi gledaju u njen autfit i nikom nije jasno: Zašto je na tako čudnom mestu?

Pop kultura -

Manekenka i jedna od članica moćne porodice Kardašijan-Džener, Kendal, pojavila se na svečanosti "LACMA Art + Film Gala", upriličenoj u subotu u Los Anđelesu.

Pored Selme Hajek koja je izgledala fantastično u izazovnoj haljini koja je jedva obuzdala njeno bujno poprsje, Kendal je privukla pažnju okupljenih što svojom lepotom, što neobičnim stilskim odabirom.

Kendal Džener
foto: Crash/Imagespace / Zuma Press / Profimedia

Atraktivna brineta je naterala mnoge da se češu po glavi kada je kročila na crveni tepih u kreaciji koju je teško opisati.

Potpuno proziran materijaj i gorenjem delu otkrio je da lepotica ne nosi brus, premda su joj grudi bile pokrivene crnm aplikacijama. Ono što je mnoge zbunilo jesu dve uzdužne trake u predelu donjeg stomaka, a koje niko nije mogao da dokuči - koja im je svrha i, ako je samo reč o modnom detalju, zašto je na tako čudnom mestu?

Kendal Džener
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ništa manje nije bila neobična ni srebrna draper suknja koja se nastavljala na ovu "bluzu" od prozirnog materijala. Struk je postavljen veoma nisko, u toj meri da je odao i da manekenka ne nosi gaćice. Suknja je veoma ležerno joj je obavijala telo, da je bilo jasno da može čak i da se još spusti i otkrije i ono što sigurno ne bi želela da se vidi.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track