ŠAKIRA MU POSVETILA PESMU, A ON JOJ SE SVETI IZ PETNIH ŽILA! SAD JE SVE ŠOKIRAO: Pike uhvaćen sa novom devojkom, pa uradio OVO!
Foto: Printscreen/Tviter

au

ŠAKIRA MU POSVETILA PESMU, A ON JOJ SE SVETI IZ PETNIH ŽILA! SAD JE SVE ŠOKIRAO: Pike uhvaćen sa novom devojkom, pa uradio OVO!

Pop kultura -

Šakira je objavila novu pesmu na španskom, "Monotonia" koja izvodi sa poznatim portorikanskim muzičarem pod imenom Ozuna, a u njoj je poprilično dobro "potkačila" bivšeg partnera.

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Od spota do stihova može se zaključiti da je fudbaler poprilično povredio, a ona mu nije ostala dužna jer je otpevala da je "u svom tripu, narcis, hladan kao Božić", a fudbaler joj nije ostao dužan kako se čini...

Naime, proslavljeni fudbaler je ubrzo nakon rastanka sa pevačicom viđen u društvu 23-godišnje Klare Kie Marti, a iako je patr u početku bio stidljiv kada je reč o zajedničkom pojavljivanju u javnosti, sada svoju ljubav ne kriju.

Tako je upravo Klara bila ta koja je tešila Pikea na tribinama Kamp Noa nakon što je odigrao poslednju utakmicu u dresu Barselone.

Kamere su zabeležile ovaj dirljiv momenat, a čuveni Španac bio je i više nego zagrejan da iskaže nežnost svojoj novoj devojci - ljubio ju je i prilično posesivno i grlio. Komentator utakmice istakao je da su golupčići bili svesni da ih kamera snima, a ipak nisu ustuknuli.

Inače, Pike je Klaru navodno upoznao u produkcijskoj kući Kosmos, čiji je vlasnik, a u kojoj je ona zadužena za organizaciju posebnih događaja.

Pike
foto: EPA

Inače, španski mediji nedavno su objavili da se proslavljeni golman navodno svim silama trudi da razbesni Šakiru, te da se namerno sa novom devojkom pojavljuje na mestima gde bi mogao da sretne pevačicu, ili bar zajedničke poznanike koji bi joj to ubrzo preneli.

Đerar Pike, Pike
foto: EPA/JAVIER ETXEZARRETA

Svakako od kada je objavvljena vest da se Šakira i fudbaler rastaju, strasti se ne smiruju, a mnogi su ubeđeni da je kraju njihove veze "kumovala" druga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track