IZABRAN NAJS*KSI MUŠKARAC ZA 2022. GODINU: Za njim ŽENE LUDE, a na titulu je morao da ČEKA zbog SKANDALA s POLNIM ORGANOM! (FOTO)
Foto: CO/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PREMA MAGAZINU PEOPLE

IZABRAN NAJS*KSI MUŠKARAC ZA 2022. GODINU: Za njim ŽENE LUDE, a na titulu je morao da ČEKA zbog SKANDALA s POLNIM ORGANOM! (FOTO)

Pop kultura -

Američki glumac Kris Evans (41) je najseksi muškarac u svetu za 2022. godinu prema izboru magazina People.

Evans je proglašen ovogodišnjim pobednikom u šouu "The Late Show with Stephen Colbert". Nakon što je voditelj šoua izrekao glumčevo ime, publika je počela glasno da zviždi i aplaudira.

- Moja mama će biti tako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime stvarno može da se pohvali - komentarisao je Kris. Pre Evansa tu titulu je osvojio Pol Rad.

Inače, Evansu je titula najseksi muškarca trebala da pripadne i pre dve godine, ali iz magazina People su mislili da je bolje pričekati godinu dana nakon što je glumac slučajno postavio sliku svog penisa na internet. Naime, u septembru 2020. Evans je slučajno učitao golišave fotografije dok je pokušavao da objavi video na Instagramu.

Kris Evans
foto: Profimedia

Evans je brzo izbrisao sliku, ali je bilo je prekasno jer su snimci ekrana već bili sačuvani i objavljeni na Tviteru, te su fotografije postale viralne.

Kris je najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovim filmovima, ali i kao Hjuman Torč. Glumio je i u filmu "Fantastic Four" (2005) i njegovom nastavku iz 2007. godine. Kris Evans je 2014. godine imao svoj rediteljski debi u filmu "Before We Go", u kojem je i glumio.

Evans je u razgovoru za magazin priznao da je nakon 22 godine odlučio da uspori poslovni tempo, te da se posveti drugim aktivnostima u slobodono vreme.

- Kada je reč o traženju novih uloga, postalo mi je važnije gde se snima film. Prestar sam da bih šest meseci živeo iz kofera i ušao sam u lepšu fazu u kojoj sam srećan što sam kod kuće - rekao je Kris za People.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

GLUMAC MORA NA STROGU DIJETU ZBOG ULOGE On je dobar prijatelj Svetozara Cvetkovića koji otrkiva: JEDNOM ZAMALO DA SE POTUČEMO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja