VELIKA TRAGEDIJA U PORODICI NAŠE GLUMICE: Čuvena Ruženjka Hrabalova ostala bez NAJBLISKIJE OSOBE! Zauvek je SKLOPILA OČI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA

VELIKA TRAGEDIJA U PORODICI NAŠE GLUMICE: Čuvena Ruženjka Hrabalova ostala bez NAJBLISKIJE OSOBE! Zauvek je SKLOPILA OČI! (FOTO)

Pop kultura -

Domaća glumica Sanja Vejnović pretrpela je veliki gubitak. Ona je na svom profilu na Fejsbuku otkrila da joj je preminula sestra Vlasta, od koje se oprostila dirljivim rečima.

"Vlasta Vejnović 28.6.1955 - 3.11.2022. juče je zauvek zaklopila oči moja Vlasta, moja mila sestrica. Počivaj u miru, tamo gde više nema boli ni tuge, zaslužila si večni spokoj", napisala je Sanja, a zatim je objavila i sestrinu fotografiju uz poruku: "Putuj mirno, voljena moja sestrice."

U komentarima su joj brojni pratioci izrazili saučešće zbog gubitka i uputili reči podrške.

Sanja je kao desetogodišnjakinja ostala bez oca Stojana, a njena majka Marija preminula je 2005. godine, Sanja je sa sestrom imala vrlo blizak odnos.

Vejnović iza sebe ima 40 godina glumačke karijere, tokom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima. Svrstavaju je među najlepše glumice u regionu, a 2012. godine završila je i na listi priznate filmske internet stranice IMDb među najlepšim glumicama sveta starijim od 40 godina.

Domaća publika je najviše pamti po ulogama u filmovima "Banović Strahinja" i "Varljivo leto '68"

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:42

Glumica Iva Manojlović ganula publiku izborom pesme!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track