KO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ? Glumica je dobila u braku sa ČUVENIM REDITELJEM: Anita krenula maminim stopama, pa promenila KARIJERU!
Foto: Damir Dervišagić

SADA JE NOVINARKA

KO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ? Glumica je dobila u braku sa ČUVENIM REDITELJEM: Anita krenula maminim stopama, pa promenila KARIJERU!

Pop kultura -

Ćerka pevačice i glumice Snežane Savić i reditelja Dragoslava Lazića, nasledila je od majke lepotu, kao i talenat za glumu.

Novinarka i glumica Anita Lazić rođena je 1980. godine. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, ali ipak nije odolela ljubavi prema filmu, pa je, kao i njeni roditelkji, rešila da upliva u svet glume.

Snežana Savić
foto: Dragan Kadić

Snežana i Anita veoma su bliske i dobro se slažu, a lepota koju je ćerka nasledila od majke više je nego očigledna. Međutim, njihov idiličan odnos jednom je bio doveden u pitanje, kada je Anita bila tinejdžerka, a Snežana na samom vrhuncu karijere i popularnosti.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - istakla je Anita u jednom gostovanju.

Anita Lazić
foto: Marina Lopičić

Anita je kao mlađa imala dve veće uloge u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", a nakon toga je rešila da se vrati svom pozivu, pa je započela novinarsku karijeru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:23

BOLEST ME PROMENILA: Glumica iskreno o teškim situacijama kroz koje je prošla u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track