IZGUBIO GLAVU ZA ČUVENOM LEPOTICOM! Kralj Čarls je kratko pre Dajane mislio samo na NJU: Sad je otkrila DETALJE njihovog ODNOSA
Foto: AP/Vadim Ghirda

SLAO JOJ JE CVEĆE

IZGUBIO GLAVU ZA ČUVENOM LEPOTICOM! Kralj Čarls je kratko pre Dajane mislio samo na NJU: Sad je otkrila DETALJE njihovog ODNOSA

Pop kultura -

Kralj Čarls III, koji je donedavno nosio titulu princa, imao je buran ljubavni život.

Svoju prvu suprugu, princezu Dajanu, kontinuirano je varao sa svojom sadašnjom suprugom Kamilom Parker, a sada se otkrilo da mu je u trenu srce otela i velika glumica Barbra Strejsend. Čarls ju je upoznao na snimanju filma i dugo nije mogao da je izbaci iz glave.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Pre nego što se oženio Lejdi Di i postao otac princa Harija i Vilijama, tokom studija na Kembridžu krajem šezdesetih, Čarls je navodno bio strasno zaljubljen u veliku glumicu Barbru Strejsend, pevačicu i oskarovku prepoznatljivog izgleda i glas.

- Ljudi me gledaju začuđeno kada kažem da je opasno privlačna i sa velikom dozom seksi - rekao je princ Kristoferu Andersenu, autoru biografije „Kralj: Život Čarlsa III“.

Anderson je u svojoj knjizi otkrio da je Čarls bio toliko opsednut Barbarom da je njena slika čak krasila njegovu sobu na Univerzitetu, kao i zidove Bakingemske palate, gde je Čarls živeo nakon diplomiranja.

Njegova zaljubljenost je počela tako što je, kada je bio u Los Anđelesu, tražio da glumicu upozna na snimanju u Holivudu gde je snimala film „Smešna devojka“, koji joj je doneo i Oskara.

Razgovarali su samo 15 minuta, ali je Čarls bio zapanjen glumičinom seksualnošću i navodno mesecima nije mogao da dođe sebi zbog zaljubljenosti u nju. Barbru su mnogi nazivali 'čudnom lepoticom' zbog njenog unakaženog nosa, koji nikada nije želela da operiše uprkos nametnutim standardima holivudske lepote, zbog čega je bila još više obožavana.

Barbara Strejsend
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Njihov sledeći javni sastanak održan je u Londonu kada je nastupila za njegovu dobrotvornu organizaciju "Prince's Trust" na Vembli areni, a nekoliko meseci kasnije su se navodno zbližili nakon što je ona prisustvovala svečanoj večeri u Los Anđelesu održanoj u njegovu čast i posetila ga u Hotelu Bel Air, gde je odseo.

- Daleke 1974. godine, kada sam služio u Kraljevskoj mornarici kao mlađi poručnik na fregati HMS Jupiter, pozvani smo u Pomorsku bazu Sjedinjenih Država u Kaliforniji, kada sam čuo da Barbra snima film „Smešna dama“. Imao sam sreću da posetim set i tamo je upoznam. Nikada neću zaboraviti njen blistavi talenat, jedinstvenu vitalnost i privlačnost njenog glasa i njene glumačke veštine. Pesma „Don't Rain on mi Parade“ budi posebna sećanja, o tome se sada jedva usuđujem da razmišljam, a sve se dogodilo pre 47 godina - izjavio je Čarls o svom sudbonosnom susretu sa Barbrom, koja je na njega ostavila snažan utisak.

Današnji kralj nije jedini koji je javnosti otkrio detalje njihovog odnosa. Naime, Barbra je u emisiji Rosa Kinga otkrila i neke svoje utiske o Čarlsu.

- Tražio je da se nađemo, pa je došao u studio za snimanje. Ponudila sam mu gutljaj čaja i pomislila: 'Zar nisu morali da ga testiraju na otrov ili tako nešto?' Brzo smo se sprijateljili i volela sam da provodim vreme u Hajgrouvu i posećujem njegove bašte - otkrila je Barbra i dodala da joj je Čarls čak poslao veoma poseban poklon, ali je njen pomoćnik to pogrešno shvatio, te je pomislio da je to poklon od obožavatelja.

Kralj Čarls
foto: Profimedia

Prolazila sam pored sobe za asistente i videla taj buket cveća i pitala ko mi ga je poslao, a ona je rekla:

- Obožavalac koji se zove Čarls. Pogledala sam karticu sa porukom i tamo je bio pečat princa Čarlsa. Cveće je izgledalo jedinstveno jer je bilo iz kraljevskih vrtova, a ne iz cvećare. Bio je iz njegovih vrtova i izgledao je drugačije. To je bilo pre nego što je upoznao Dajanu.

Glumica se tada našalila da nije dobro igrala karte, jer da jeste, mogla je da postane prava jevrejska princeza.

Takođe, zanimljivo je da je u knjizi "Igre kruna" iz 2018. autor naveo da je jedan od poverenika princeze Dajane rekao da se Čarls toliko zbližio sa američkom zvezdom da se princeza ne bi iznenadila da su imali aferu. Dakle, možda je Streisand bila Čarlsova ljubavnica, a ne samo Kamila koja mu je danas žena?

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track