ON SE OPIJAO, A ONA STAVLJALA MOKAR SUNĐER IZMEĐU NOGU: Glumci otkrili šta sve moraju da rade zbog SCENA S*KSA i prilično je GADNO
Foto: BAR / Backgrid UK / Profimedia

NIŠTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA

ON SE OPIJAO, A ONA STAVLJALA MOKAR SUNĐER IZMEĐU NOGU: Glumci otkrili šta sve moraju da rade zbog SCENA S*KSA i prilično je GADNO

Pop kultura -

Filmske scene seksa večita su tema, ali i enigma ljubitelja filmova. Gotovo da nema onog ko nije postavio pitanje kako se one snimaju i koliko je glumcima teško da u njima učestvuju.

Ipak, retki su glumci koji su otvoreno i do detalja pričali o tome kako zapravo izgledaju scene seksa i šta sve oni moraju da rade da bi profesionalno odradili svoj posao.

Snimanje, Holivud, Mila Kunis, Scena Seksa, Denifer Lorens, Natali Dormer
foto: Youtube Printscreen

Prvi deo trilogije "Pedeset nijansi sive" objavljen je 2012. godine, nakon čega je munjevito stigao na sam vrh liste najprodavanijih knjiga u svetu sa 150 miliona prodatih primeraka. Romane je u tri filma pretočio filmski studio "Universal Pictures", a na svetskom tržištu su zaradili više od milijardu dolara.

Glavni glumac, Džejmi Dornan, otkrio je jednom prilikom kako je tokom snimanja eksplicitnih scena skrivao intimne delove tela.

50 nijansi sive
foto: Profimedia

„Vaši intimni delovi su netaknuti ako ih zaštitite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan“, ispričao je on za strane medije.

Majkl Fasbender je pre snimanja scena seksa s Kirom Najtli u filmu „A Dangerous Method“ zbog velike treme popio čašu votke kako bi se opustio, a nakon što se snimanje završilo, nazdravili su šampanjcem.

„Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije prijatno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke pre nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga“, rekla je glumica.

Film „Niske strasti“ proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su zaista imali seks pred kamerama. To je Šeron Stoun i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

Šeron Stoun
foto: Printscreen/youtube

„Ako se uzbudim, izvinjavam se što sam se uzbudio i izvinjavam se ako se ne uzbudim“, navodno je jednom izjavio Šon Koneri pre početka snimanja scene seksa.

Glumac, pisac i reditelj Džon Turturo, izjavio je u jednom intervjuu da je tokom snimanja filma „Ljubav i cigarete“, 2005. godine, Kejt Vinslet sedela na maloj lopti za vežbanje, kako bi delovala kao da ima seks sa muškarcem.

Serija „Devojke“ nije nimalo stidljiva kad su u pitanju scene seksa, ali u četvrtoj sezoni, glumica Alison Vilijams prikazana je u sceni anilingusa. Popularna Merni je posle izjavila da je iza imala zalepljen uložak, kako bi se pokrila, ali i kako bi glumac Ebon Bos-Bahrah imao dovoljno mesta za lice.

Oskarovka Olivija Kolman koristila je pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu „The Favorite“.

„Pitala sam šminkerku ima li sunđerčić da mi pozajmi. Uzela sam sunđer koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu“, rekla je Olivija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

Suzana Mančić ispričala kako su izbrisane INTIMNE scene sa Radošem Bajićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track