DIKAPRIO PROGOVORIO O DROGI: Gledao sam to OD MALIH NOGU i ceo život sam tome IZLOŽEN, a evo da li je nekad konzumirao NARKOTIKE
Foto: Profimedia

ODOLEO ISKUŠENJIMA

DIKAPRIO PROGOVORIO O DROGI: Gledao sam to OD MALIH NOGU i ceo život sam tome IZLOŽEN, a evo da li je nekad konzumirao NARKOTIKE

Pop kultura -

Iako u filmu "Vuk s Vol Strita" njegov lik, Džordan Belfort, šmrče kokain kao da sutra ne postoji, Leonardo Dikaprio tvrdi da je potpuna suprotnost liku. Glumac je u intervjuu za Los Angeles Times otkrio da, uprkos "iskušenjima", nikada u životu nije dotakao drogu.

Dikaprio je kasnih 90-ih prozvan parti manijakom, a poznata je stvar da je obožavao da odlazi u klubove sa svojom ekipom. Međutim, tvrdi da drogi nikada nije hteo ni da se približi.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

"Gledao sam te stvari doslovno svakog dana otkad sam imao tri ili četiri godine. Holivud je za mene bio kao lagana šetnja parkom… Išao sam na žurke i bilo je droge i, da, iskušenja", otkrio je.

Glumac se prisetio i svojih početaka i problema s kojima se tada suočavao, osvrnuvši se na probleme s kojima mladi glumci moraju da se nose.

"Holivud je vrlo promenljivo mesto u koje dolaze umetnici i koji govore da žele da pripadaju", rekao je u intervjuu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track