00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

KURIR TELEVIZIJA

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Pop kultura -

U desetoj epizodi emisije Pusti brigu, sutra od 13 časova na Kurir televiziji, ugostićemo najpopularnije glumce koji ne zaobilaze dobre uloge, a igraju u trenutno najpopularnijim serijama.

Saznaćete za dijetu uz koju sigurno gubite kilograme i koliko određene namirnice mogu da pomognu da ove zime budete zdravi, a biće i modnih saveta. Saznaćete kako da se obučete i vešto kombinujete ono što imate u ormanu, kao i šta je danas u trendu.

Kao i svake nedelje poznati kuvar Dejan Šutanovac otvoriće vam apetit, a videćete i kako se slave mali, ali važni jubileji.

Ne propustite najzabavniji šou u Srbiji! Pustite brigu sutra od 13h.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track