01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

Pop kultura -

N

Glumica Jelena Đukić koja je veliku popularnost stekla u seriji Igra sudbine, govorila je u emisiji Pusti brigu o tome šta je čini srećnom i kako je podnela razvod.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Glumica uživa u malim stvarima, a najsrećnija je kada obraduje svoju ćerku što je nedavno učinila kada joj je za njen deveti rođendan donela "novog člana porodice."

- Čovek mora da uživa u malim stvarima. Meni je srećica što sam svoje dete usrećila pre neki dan. Za svoj deveti rođendan je dobila kuče. Sada smo u odgoju bebice od tri meseca i nije ni malo lako. Tvrdoglavo je i neće da uči. Kuća sada izgleda kao da se selimo zbog podignutih tepiha - rekla je glumica uz osmeh.

Na pitanje voditeljke u čemu je tajna uspeha serije Igra sudbine kao i njene uloge, ona je odgvorila da je to za sve tajna.

pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Svi smo pokušali da odgonetnemo tu tajanu, ali nismo uspeli. Serija ima veću gledanost od Sulejmana veličanstveng. Možda je to zato što su likovi životni, a zapleti začuđujući. Nekad mislimo da se sa njima malo preteruje, ali zapravo je život često baš takav. Brza smena događaja, karakteri koji su dobri i loši, pa publika nekad navija za jedne nekad za druge - sve to verovatno doprinosi gledanosti serije - rekla je glumica i priznala da je u detinjstvu obožavala seriju Rosa Salvahe.

Glumica je progovorila o svom razvodu koji je kako kaže dobro podnela jer je došao sporazumno, a sa svojim bivišim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima.

- Na vreme smo shvatili da to dalje ne ide i da je za naše dobro, a pre svega za dobro našeg deteta, potrebno staviti tačku na taj brak, ali ne i na naše prijateljstvo - kaže Jelena Đukić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track