LEPOTICA ANA JE BILA U PAKLU DROGE I ALKOHOLA, SVI SU MISLILI DA ĆE SE DESITI NAJGORE: Upoznala je NJEGA i sve se promenilo! FOTO
Foto: Printscreen Instagram

kakva priča

LEPOTICA ANA JE BILA U PAKLU DROGE I ALKOHOLA, SVI SU MISLILI DA ĆE SE DESITI NAJGORE: Upoznala je NJEGA i sve se promenilo! FOTO

Pop kultura -

Elsa Hosk je jedna od najlepših žena sveta, a 7. novembra je proslavila svoj 33. rođendan.

Elsa Ana Sofi Hosk jedna je od najlepših žena sveta. Slavni Viktorijin anđeo se rodila 7. novembra 1988. u Štokholmu u Švedskoj, a danas slovi za top pet najplaćenijih manekenki svoje generacije. Zanosna plavuša plavih očiju oličenje je skandinavske lepote, a iako je danas srećna majka i porodična žena, nije uvek bila uzorna devojka.

Naime, 33-godišnjakinja je u srećnoj vezi s partnerom Tomom Dejlijem, uspešnim preduzetnikom. Oni su zajedno od 2015. godine, a prošle godine su dobili ćerku, a upravo je porodična sreća uspela da manekenku spasi iz ralja droge i alkohola. Iako se to nikada ne bi reklo, Elsa je u jednom trenutku bila na jako dobrom putu da uništi i svoje bogatstvo i reputaciju i lepotu.

Ona se proslavila kao Viktorijin anđeo, ali i kao zaštitno lice mnogih drugih luksuznih brendova poput Guessa, Diora i Dolce & Gabbane. Čak devet sezona je bila jedna od najplaćenijih Viktorijinih anđela, a karijeru u modelingu je započela još kao tinejdžerka.

Odrastajući u porodici oca Šveđanina i majke Finkinje, Elsa je od malih nogu bila izložena svetu manekenstva jer su joj i mama i sestrična bile modeli. Tako je u reklamama počela da glumi još kao devojčica, a iako je u srednjoj školi planirala da se bavi profesionalnom košarkom, na kraju ju je sudbina odvela na svetske modne piste piše Story.hr.

Za njez je proboj na scenu bio zaslužan njen otac koji je na sopstvenu inicijativu Elsine fotografije poslao brojnim modeling agencijama, a koje su odmah reagovale i zaposlile Elsu. Tako je napustila svet profesionalne košarke i preselila u Njujork gde je bila u centru modeling sveta. Prvi veliki angažmani bili su joj za brend Guess, a danas se smatra 15. na listi najlepših žena sveta.

Mnogi ovu skandinavsku lepoticu nazivaju istinskom ledenom princezom zbog njenog savršenog bledog lica, plavih očiju i kose, a iako možda deluje čedno i nevino, Elsa to zapravo nije. Pre nekoliko godina lepotica je priznala kako se u ranim 20-ima nikako nije znala da se nosi s teretom svoje slave i uspeha i da je upala u začarani krug konzumiranja teških opijata poput kokaina i heroina.

Završila je jednom čak i u bolnici i na odvikavanju jer se kokainom predozirala, a morala je da se suoči i s činjenicom da je alkoholičarka. Iako se činilo kako će sve uništiti, uspela se izvući zahvaljujući ljubavi svog današnjeg partnera koji joj je pomogao da se "očisti" od droga i da započne novi život.

Danas par uživa u porodičnom životu, a Elsa nikada nije bila lepša, srećnija ni bogatija. Ponekad je ljubav zaista sve što nam treba da bismo živeli ispunjen život i bili zadovoljni sobom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:40

RASKINUO VERIDBU ZBOG TOGA ŠTO JE IMALA 135 KG Onda se Milica iz Sombora zainatila SADA JE PRELEPA I IZGLEDA KAO TOP MODEL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track