UDALA SE ĆERKA KOJU DONALD TRAMP NAJMANJE VOLI: Ovo su detalji LUKSUZNOG venčanja Tifani i milijadera, ali nije sve išlo glatko!
Foto: Profimedia

neverovatno

UDALA SE ĆERKA KOJU DONALD TRAMP NAJMANJE VOLI: Ovo su detalji LUKSUZNOG venčanja Tifani i milijadera, ali nije sve išlo glatko!

Pop kultura -

Najmlađa ćerka Donalda Trampa, Tifani se udala se za američkog preduzetnika egipatskog porekla Majkla Bulosa na porodičnom imanju Mar-a-Lago.

Tifani Tramp, venčanje, udaja
foto: Story Instagram Printscreen, Ivanka Trump

Na Tifaninom venčanju su prevladavale bela i plava boja, a bivši predsednik definitivno nije škrtario na ćerkinom venčanju za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već zapravo, "najmanje draga".

Tifani Tramp, udaja, venčanje
foto: Story Instagram Printscreen, Habibsaidi_

Kuma je bila mladina polusestra Ivanka Tramp, Donaldova miljenica, koja je po mnogima zasenila i samu Tifani koja je blistala u raskošnoj venčanici dugih rukava princeza kroja sa potpisom Eli Saba. Marla Mejpls, Tifanina majka se pojavila u haljini sa jednom bratelom boje lavande od istog dizajnera. Tramp je bio u smokingu, čas vidno raspoložen čas smrknutog lica.

Mladenci su se venčali pred porodicom i prijateljima ispod oltara ukrašenim ružičastim, plavim i belim cvećem.

Cvetni aranžman posebno se slagao sa svetloplavom haljinom koje su nosile deveruše Tifani Tramp, među kojima je bila i njena polusestra Ivanka Tramp. Starija ćerka Donalda Trampa koju je američki milijarder dobio sa bivšom suprugom Ivanom Tramp, blistala je u raskošnoj toaleti koju je iskombinovala sa fantastičnim metalik sandalama.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Nakon što su mladenci izgovorili "da", počelo je uživanje u koktelima. A kada je pala noć, došlo je vreme za ekstravagantnu ceremoniju na Floridi. Tifani i Majkl angažovali su bend sa najmanje 10 članova i plesača, prenosi Page Six.

Gosti su uživali u zabavi za stolovima koji su bili prekriveni bujnim cvetnim aranžmanima i visokim kristalnim svećnjacima. Meni je bio čist luksuz. Svadba je bila poput raskošne bajke, ali se do srećnog kraja nije došlo bez izazova.

Tifani Tramp, venčanje, udaja
foto: Story Instagram Printscreen, Ivanka Trump

Samo nekoliko dana pre velikog događaja, Tifani je navodno bila na ivici živaca nakon što je njena "večera dobrodošlice" bila ugrožena zbog uragana Nikol.

"Poslali su osoblje kući. Tifani je još bila tamo", rekao je za Pejdž siks iinsajder u četvrtak, govoreći o Donaldovoj luksuznoj rezidenciji na Palm Biču.

"Neki gosti su došli na nedelju dana i sve su te stvari isplanirali. To je trebala da bude gala događaj. Morali su da otkažu današnje događaje i golf izlet za sutra. Svi su ostali unutra", dodao je izvor.

Uragan Nikol obrušio se na Floridu početkom ove nedelje i zatvorio je međunarodnu vazduhoplovnu luku Palm bič, što je uticalo na to ko je mogao avionom da dođe na venčanje.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Izvor je ranije rekao da mladenci očekuju 500 gostiju. U to vreme nije bilo poznato koliko njih je moralo da otkaže dolazak ili način dolaska na venčanje zbog oluje.

"Tifani je planirala veliko venčanje, njen verenik je iz vrlo bogate porodic,e ona je iz vrlo bogate porodice i žele da svi njihovi prijatelji iz celog sveta budu na venčanju", izjavio je izvor pre gala događaja.

Međutim, par je uspeo da dobije dozvolu za venčanje u utorak - samo nekoliko sati pre nego što je sud okruga Palm bič bio prisiljen da se zatvori na nedelju dana.

Uprkos lošem vremenu, Tifani je juče uspela da proslavi venčanje sa porodicom i najbližim prijateljima.

Da podsetimo, Tifani i njen četiri godine mlađi suprug Majkl verili su se u januaru ove godine u dvorištu Bele kuće. Verenički prsten koštao je 1,2 miliona dolara.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

"Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, istorijske prilike i stvoriti uspomene sa porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije od moje veridbe s neverovatnim verenikom Majklom", napisala je tada Tifani, a oni su pre nekoliko godina posetili i Beograd.

Trampov zet je naslednik je nigerijskog konglomerata "Boulos Enterprises" za kog se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara.

Par se upoznao četiri godine ranije dok je on studirao u Londonu, a ona je bila na evropskom odmoru. Pre nego što je upoznao četiri godine stariju suprugu, mladi biznismen često je menjao devojke i partijao, a slobodno vreme koristio je za krstarenje Mediteranom. Međutim, kada je upoznao Tifani - sve se promenilo.

"Crna ovca porodice", kako američki mediji nazivaju Tifani, jedna je od retkih članica loze Tramp protiv koje se ne vodi nijedan krivični postupak.

Tifani Tramp, Donald Tramp, Majkl Bulos
foto: Instagram Prinscreen, Tiffany Trump

Upravo to što je odrastala samo uz majku Marlu Mejpls, koja je bila druga Donaldova supruga, učinilo je Tifani potpuno drugačijom od ostatka porodice, a ni danas nije neko ko se ‘gura’ da bude u centru pažnje. Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana autsajderkom spasilo je "provlačenja po blatu" kroz koje su prolazili njena braća i sestre prenosi Story.hr.

O odnosu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njegove druge supruge, glumice i bivše manekenke Marle Mejpls, svojevremeno su brujali svi mediji. Razlog je jednostavan - u vreme kada su njih dvoje započeli romansu, on je još uvek bio u braku s pokojnom Ivanom Trump.

Marla Mejpls
foto: Profimedia

Za probleme u braku s Ivanom saznalo se 1989. kad je izbila javna svađa na odmoru u skijalištu u Aspenu, a Ivana je zahtev za razvod predala nakon što je saznala da Tramp ima ljubavnicu, Marlu.

Nakon njegovog razvoda preljubnički par se venčao, a u braku su bili od 1993. do 1999. godine.

Marla Mejpls
foto: Profimedia

Razvod je bio neizbežan jer se, kako je kasnije Marla ispričala, "nisu slagali u pogledima na svet, a imali su i drukčiju ideju o odgajanju ćerke". Nakon toga Marla se preselila u Kaliforniju gde je sama odgajala Tifani.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

NIKADA VEĆE INTERESOVANJE ZA IZBORE U AMERICI! Mitić otkrio: Ako Tramp i republikanci odnesu većinu EVO ŠTA ĆE SE PROMENITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track