MUŠKARCI, MOLIM VAS, BRIJTE SE ISPOD PAZUHA! Žena započela BRUTALNU RASPRAVU na mrežama, a usledio PORAŽAVAJUĆ ODGOVOR jačeg pola!
Foto: Shutterstock

NI ŽENE TO NE RADE

MUŠKARCI, MOLIM VAS, BRIJTE SE ISPOD PAZUHA! Žena započela BRUTALNU RASPRAVU na mrežama, a usledio PORAŽAVAJUĆ ODGOVOR jačeg pola!

Žena -

Mnoge dame širom sveta ovih dana odlučuju se da batale brijače i da puste svoje dlake da rastu na miru. U svetlu toga da se i poznate dame oglašavaju po ovom pitanju i sve češće govore na temu toga da je sasvim u redu imati dlake, mnogi su ostali zbunjeni činjenicom da se sada od muškaraca traži da se briju.

- Muškarci, molim vas, brijte se ispod pazuha - bio je tvit koji brzinom svetlosti izazvao različite reakcije.

Neki su se našli uvređeni, neki su razumeli njenu objavu, a bilo je i onih koji su samo pitali šta će se epohalno u tom slučaju desiti i onih koji su ostavili prosto pitanje "zašto"?

- Smrdi ako se ne kupaš i ne stavljaš dezodorans - napisao je korisnik koji je pretpostavio da je ovo najviše pitanje higijene, a ne estetike.

- To više ni žene ne praktikuju - prokomentarisao je drugi, nakon čega je jedna ženska osoba ovo i potvrdila.

- Ja sam navikla da budem sa urednim muškarcima, a letos na Kipru sam viđala žene sa dlakama ispod pazuha, kad se nisam srušila - nadovezala se ona.

dlake
foto: Printscreen

- Ko će vas razumeti, ne smeta vam brada do pupka, a smeta 0,5 cm dlaka pod pazuhom - napisao je još jedan muškarac, koji je očigledno ostao zbunjen pred ovim, ali verovatno i drugim tipično ženskim zahtevima.

- Skratiti da, obrijati nikada. lava od lavice razlikuje griva - nadovezao se, ali i našalio još jedan pripadnik jačeg pola.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

EKSPERTI ZA KURIR TV O DROGI, SUĐENJU I NEVINIM ŽRTVAMA! Advokat bez dlake na jeziku: Pravda ne postoji, odavno je precenjena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track