SVI DETALJI "TUČE" SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NENADA JEZDIĆA! Glumci napravili pometnju u vozu, ove anegdote se i putnici sećaju
Foto: Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

scena za pamćenje

SVI DETALJI "TUČE" SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NENADA JEZDIĆA! Glumci napravili pometnju u vozu, ove anegdote se i putnici sećaju

Pop kultura -

Glumci Nenad Jezdić i Sergej Trifunović obeležili su mnoga domaća ostvarenja, a mnogi ne znaju da je razlika između njih manja od 3 meseca. Oni su zajedno studirali na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, iako je Jezdić bio generacija iza.

Nenad Jezdić
foto: Vladimir Šporčić

Njihove studije trajale su tokom potresnih '90-ih, koje su ostale upamćene po siromaštvu i nemaštini. Ipak, to nas nije sprečavalo da se razvijamo, a u prilog tome govori i priča koju je Sergej Trifunović ispričao za magazin "Nedeljnik".

Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

- Imali smo situaciju Nenad Jezdić i ja. On je iz Valjeva, ja iz Užica, on je godinu dana iza mene na Akademiji. Idemo kući, zadnji voz, nemamo para. Mi samo znamo da moramo kući. Gladni smo, to je 1992. godina. Ulazimo u voz i molimo Boga da prođe kondukter. Pun je voz seljaka, vuku robu. Ali ulazi kondukter, kaže: "Karte!" Jezdić i ja nemamo nikakav dogovor i sve je čista improvizacija. Kažem Jezdiću: "Daj karte čoveku!" On: "Kod tebe su", ja: "Je l' me zajebavaš?" "Kod tebe su." "Nisu, dao sam ti karte pred ulazak u voz." Ustasmo, kreće tuča: "Dao sam ti svoje pare, p...a ti materina!" Ljudi skočiše da nas razdvajaju: "Momci, nemojte!" I ode kondukter - rekao je Sergej Trifunović, pa dodao:

- Zapalimo pljuge on i ja i ćutimo. Seljaci stoje i ćute. Kad uđeš u voz, izbegavaš da kažeš šta studiraš stvarno. Odgovoriš da studiraš pravo ili ekonomiju i niko te dalje ništa ne pita. Ako kažeš da studiraš glumu, naj*bao si. Tako smo i Jezda i ja rekli da studiramo pravo. A ovi seljaci na to: "A jeste glumci, mamu vam vašu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:44

Decak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track