OSTAVILA 10 GODINA MLAĐEG DEČKA ZBOG KOLEGNICE: Velika svađa napravila HAOS! Svi su mislili da LAŽIRAJU vezu koja je intrigirala
Foto: Profimedia

POSLE DVE GODINE

OSTAVILA 10 GODINA MLAĐEG DEČKA ZBOG KOLEGNICE: Velika svađa napravila HAOS! Svi su mislili da LAŽIRAJU vezu koja je intrigirala

Pop kultura -

Olivija Vajld i Hari Stajls raskinuli su svoju dvogodišnju vezu, ali su ostali u dobrim odnosima.

"Među njima nema zle krvi. Hari nije nogirao Oliviju, ili obrnuto", rekao je izvor za Page Six.

"Ovo je najduža veza koju je Hari ikada imao, tako da je očito da imaju posebnu vezu."

Hari Stajls, Olivija Vajld
foto: HS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Insajder ističe da su izazovi veze na daljinu doprineli tome da Vajls (38) i Stajls (28) raskinu i uzmu pauzu nakon gotovo dve godine veze.

"Na pauzi su. Nemoguće je imati vezu kada je on sledeće godine na svim kontinentima, a Olivija ima svoj posao i svoju decu", objašnjava izvor.

"Ovo je dobra stvar za oboje."

Stajls i Vajld idu razdvojenim putevima dok on kreće na južnoameričku turneju, a ona ide u London kako bi radila na dokumentarcu, prema drugom izvoru.

Hari Stajls
foto: Profimedia

Dok je Vajld prošlog utorka bila na Stajlsovom koncertu u Los Anđelesu, spremali su se da provedu vreme odvojeno.

Upitan zašto je Vajld povela svoju decu - Otisa (8) i Dejsi (6), koju deli s bivšim verenikom Džejsonom Sudeikisom - na nastup, prvi insajder kaže: "Oni su prijatelji, i dalje ćete ih videti zajedno."

Profimedia, Olivija Vajld
foto: Profimedia

Drugi izvor objašnjava: "Stvari su bile izazovne za njih kao par zbog Harijeve turneje, dok Olivija treba da provodi vreme sa svojom decom u Londonu, gde su s Džejsonom."

Raskid je usledio nakon što je par prošao kroz veliku dramu koja je pratila premijeru njihovog filma "Don't Worry Darling", oko navodne svađe u koju je bila uključena koleginica Florens Paf.

Hari Stajls, Kris Pajn
foto: Printscreen Twitter

U međuvremenu, Vajls se nosila s vrlo gadnom bitkom oko starateljstva s Džejsonom Sudeikisom. Većina obožavatelja verovala je da je Olivija zbog Harija ostavila Džejsona, što je ona demantovala.

"Informacija da sam ostavila Džejsona zbog Harija potpuno je netačna", rekla je za Vanity Fair u intervjuu.

"Naša veza je bila gotova mnogo pre nego što sam upoznala Harija", objasnila je. "Kao i svaka veza koja prestaje, ni naša nije prestala preko noći."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track