OTKRIVENO ZAŠTO MUŠKARCI NE MOGU DA PODNESU KONDOME: Često tvrde da kvari UŽITAK, a istina leži u NEČEMU DRUGOM!
Foto: Profimedia

SAD SE ZNA

OTKRIVENO ZAŠTO MUŠKARCI NE MOGU DA PODNESU KONDOME: Često tvrde da kvari UŽITAK, a istina leži u NEČEMU DRUGOM!

Žena -

Mnogo puta smo imali priliku da čujemo da seks sa kondomom ne prija koliko i seks bez njega, te da, iako je ovo najbolji vid zaštite od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, brojni muškarci radije bi izbegli njeno korišćenje.

Pitanje zašto muškarci ne vole kondome mnoge je zbunjivalo godinama, a jedno istraživanje bavilo se ovom temom i došlo do zanimljivog podatka. Verovali ili ne, problem je u veličini. Mnogi proizvođači prave prezervative u osnovnoj, odnosno standardnoj veličini, koja ne može da odgovora ni veličini prosečnog muškog polnog organa.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Ova studija pokazala je da je prosečan penis u erekciji oko 2,5 centimetra kraći od standardne veličine kondoma, a ta standardna veličina je dugačka 17 centimetara.

- Ideja je bila da prezervativ mora da bude dovoljno dugačak da odgovara većini muškaraca, a oni kojima je taj kondom veliki, mogu da ga ostave urolanog na kraju - objašnjava ekspert za seksualno zdravlje Debi Herbenik.

Kondomi, Kondom
foto: Profimedia

Ona je sprovela istraživanje u kojem je učestvovalo 1.661 muškarac. Rezultati su pokazali da 83 odsto muškaraca ima problem sa veličinom kondoma koja se najviše proizvodi.

Prosečna dužina alatke je 14 centimetara, a nedavno je objavljena najnovija statistika koja se odnosi na prosečnu dužinu penisa u erekciji širom Evrope. Sa najvećim muškim polnim organom mogu da se pohvale Holanđani sa prosekom od 15,87, odmah ispod njih su Francuzi sa 15,74, dok najmanji imaju naši susedi, Rumuni, čiji prosečna dužina iznosi 12,73 centimetara. Srbija je u ovome zauzela neku zlatnu sredinu sa 14,87 centimetara prosečne dužine penisa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track