GLUMILA JE PROSTITUTKU S 14 GODINA, LJUBILA JE NAJBOLJEG FRAJERA HOLIVUDA: Ceo svet sada priča o njenoj vezi sa ŽENOM!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT DŽODI FOSTER

GLUMILA JE PROSTITUTKU S 14 GODINA, LJUBILA JE NAJBOLJEG FRAJERA HOLIVUDA: Ceo svet sada priča o njenoj vezi sa ŽENOM!

Pop kultura -

Glumica Džodi Foster proslavila je juče 60. rođendan, a njen život su obeležile burne ljubavne priče. Kruna njenog ljubavnog života je brak sa jednom ženom — Aleksandrom Hedison.

Njeno pravo ime Ališa Kristijan Foster vam ne bi možda mnogo značilo, ali već njen nadimak i umetničko ime Džodi, pod kojim se i proslavila, već signaliziraju da je reč o jednoj od najpoznatijih glumica današnjica. Džodi Foster napunila je 60 godina, iako bi verovatno retko ko pomislio da je na pragu šezdesete.

Džodi Foster, Aleksandra Hedison
foto: Ap

Od svojih prvih glumačkih koraka sa svega dve godine, kada je snimila televizijsku reklamu, preko uloge prostitutke Ajris, koju je odglumila sa neverovatnih 14 godina, stigla je i do Oskarom ovenčanih filmova Optužena i Kad jaganjci utihnu.

Uloga Klarise Starling verovatno joj je donela i slavu za ceo život, mada ju je prvobitno odbila Mišel Fajfer, uz obrazloženje da ima previše gnusnih scena u scenariju. Zanimljivo je da su Džodi i Entoni Hopkins, u ulozi čuvenog Hanibala Lektora, svoje zajedničke scene snimali odvojeno, te da je glumica imala veliki strah od kolegine uloge psihopate — kao i velika većina koja je odgledala ovaj film!

Džodi Foster
foto: Jordan Strauss/MPTF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Verovatno najpoznatiji muškarac u životu Džodi Foster bio je Rasel Krou, piše Blic žena.

Džodi i Rasel Krou su se zabavljali od 1999. godine do 2000. Nakon raskida, on je uplovio u vezu sa Meg Rajan, koja, zanimljivo, slavi rođendan baš kada i Džodi.

O sklonosti Džodi Foster ka istom polu šuškalo se još početkom osamdesetih, kada su glasni bili tračevi da se viđa sa Nastasijom Kinski, a krajem osaamdesetih se pričalo da je u vezi sa Keli MekGilis. To nisu bile jedine devojke sa kojima su spajali Džodi, ali već 1993. godine stupila je u jednu od svojih najozbiljnijih veza — sa Kidni Bernard, glumicom i producentkinjom.

Džodi Foster
foto: Ap

Foster je tokom veze sa Kidni dobila sinove Čarlsa i Kita, ali njih dve se nikad nisu venčale. Nikada nije govorila o tome ko su očevi sinova, a njena partnerka je usvojila decu. Raskid je usledio jer se Džodi zaljubila u Sintiju Mort. Iako nije bila zvanično venčana sa Kidni, prema tamošnjim zakonima je i vanbračna dugogodišnja zajednica ravnopravna sa bračnom. Kada su konačno raskinule nakon skoro 15 godina veze, Džodi joj je ponudila svoju vrednu nekretninu u Holivudu, kako bi izbegle duge i mučne sudske rasprave. Njih dve su pre nekoliko nedelja uslikane u šetnji sa sinom, tako da deluje da su iza sebe i ostavile sve potencijalne nesuglasice.

Ipak, čini se da je pravu ljubavnu sreću Džodi Foster našla tek u ljubavi sa Aleksandrom Hedison. Njih dve su se venčale 2014. godine, nakon skoro godinu dana zabavljanja, retko se pojavljuju zajedno, a veliku pažnju privukle su nakon Džodinog osvajanja Zlatnog globusa, kada su se javno poljubile pre nego što je Foster održala govor.

Aleksandra je fotografkinja, bivša glumica koja je odrasla u Los Anđelesu, a pre Džodi zabavljala se sa — ni manje, ni više — Elen Dedženeres.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:37

Ljubav Kenijke i Zaječarca jača od svega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track