DOBIO DETE SA KLINKOM KOJA MOŽE ĆERKA DA MU BUDE! Glumi frajera, a potpuno je zapušten, podbuo, proćelav i sed: Fanovi ŠOKIRANI!
Foto: Profimedia

GLUMAC POTPUNO PROMENIO IZGLED

DOBIO DETE SA KLINKOM KOJA MOŽE ĆERKA DA MU BUDE! Glumi frajera, a potpuno je zapušten, podbuo, proćelav i sed: Fanovi ŠOKIRANI!

Pop kultura -

Nikolas Kejdž jedan je od onih retkih glumaca koji su zarad dobre uloge spremni na sve, makar to značilo da će promeniti svoj lik, a svojom poslednjom ulogom to je i dokazao, te ga mnogi fanovi nisu ni prepoznali.

Podbuo, bled, sed, sa viškom kilograma, proćelav, jednostavno rečeno sušta je suprotnost onome što smo videli u poslednje vreme kada smo ga u retkim prilikama videli u javnosti sa suprugom Riko, koja mu je nedavno rodila prvo zajedničko dete, ćerku August Frančesku Kopolu Kejdž.

Nikolas Kejdž
foto: Sean O'Neill / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejdž je zbog svoje 31 godinu mlađe supruge, Riko Šibate, drastično promenio izgled, a nedavno je svet šokirao farbanjem kose u crvenu, zbog čega su ga mnogi ismejavali govoreći da "glumi klinca", kao i da ga "drma kriza srednjih godina".

"Vidi matorca, ala se istripovao", "Molim vas, recite mu da je smešan", "Strašno šta sebi radi", "Napumpao dete pa bi sad da bude mlađi nego što jeste", "Deda misli da je klinac"... delić je onoga što su ljudi pisali.

Sa druge strane, neki su mišljenja i da ga upravo Riko tera da izgleda tako jer joj je muka priča da izgledaju kao "otac i ćerka". Njegova promena izazvala je podsmeh mnogih, ali se čini da se slavni glumac na to ne obazire.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Podsetimo, Kejdž i Riko su se venčali u februaru 2020. godine, nakon godinu dana veze, a glumcu je ovo peti brak. Nikolas i Riko upoznali su se u Japanu nedugo nakon što se on razveo od svoje četvrte supruge, šminkerke Erike Koike, od koje je zatražio razvod nakon samo četiri dana braka.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track