SVI GLEDAJU U BRATA POPULARNE GLUMICE I NE VERUJU! Bojana Ordinačev pokazala koliko ga voli emotivnim rečima: Uvek je bio uz nju!
Foto: Damir Dervišagić

pokazala ga je

SVI GLEDAJU U BRATA POPULARNE GLUMICE I NE VERUJU! Bojana Ordinačev pokazala koliko ga voli emotivnim rečima: Uvek je bio uz nju!

Pop kultura -

Glumica Bojana Ordinačev (42) pre godinu dana donela je na svet sina, a kako i sama priznaje porodica joj je od velikog značaja. Kako ona koju je stvorila, tako i ona koju je dobila rođenjem.

Glumica je više puta istakla da joj je u raznim fazama života najveća podrška bio njen rođeni brat. Ovog puta rešila je da pokaže koliko joj on znači i objavila je njihovu zajedničku sliku na društvenoj mreži Instagram.

Bojana Ordinačev je veoma vezana za svoju porodicu, o čemu svedoče i stihovi Mike Antića koje je objavila uz sliku i koje je posvetila baš rođenom bratu.

"Lako je tebi kad imaš brata,pa može da te štiti i brani. Kad se u dvorištu igrate rata, on uvek stoji na tvojoj strani. Od svih je bolji. Od svih je jači. Zato brat tako mnogo znači..."

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track