KEJT MIDLTON "ZAKUCALA" MEGAN MARKL JASNOM PORUKOM: Pokazala JETRVI ko je glavni, a u sve umešala prste i Kamila! (FOTO)
Foto: Paul Grover/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

TIHI RAT NE PRESTAJE

KEJT MIDLTON "ZAKUCALA" MEGAN MARKL JASNOM PORUKOM: Pokazala JETRVI ko je glavni, a u sve umešala prste i Kamila! (FOTO)

Pop kultura -

Odabir nakita Kejt Midlton za nedelju sećanja poslao je "bolnu" poruku Megan Markl, tvrdi kraljevski stručnjak.

Uskoro će Kejt i Vilijam posetiti Ameriku, a mnogi misle kako je Kejt suptilno naglasila Megan Markl "ko je glavni".

Princeza od Velsa pridružila se članovima kraljevske porodice na godišnjoj službi za Dan sećanja u Kenotafu prošle nedelje, uključujući kraljicu Kamilu.

Kraljevska komentatorka Danijela Elser rekla je da je princeza od Velsa poslala znakovnu, "bolnu" poruku vojvotkinji od Saseksa.

Kamila Parker Bouls, Kejt Midlton
foto: Paul Grover/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je nosila minđuše u obliku bahreinskih bisera i dijamanata, koje je dobila na poklon od pokojne kraljice Elizabete II, zajedno s ogrlicom u četiri reda bisera i dijamanata.

Elser je za news.au napisala da je Kejt ogrlicu nosila na kraljičinoj sahrani u septembru, a Megan je tada nosila sličan par minđuša koje joj je poklonilo Njeno veličanstvo.

Napisala je: "Pogledajte slike kraljevskih 'suparnica' jednu pored druge, ogromna razlika je očita. Dok Katein par, za koji biste verovatno da ih vidite na nekoj drugoj ženi pomislili da se radi o lažnim biserima, jer su toliko veliki, Meganin par, iako elegantan i vrlo promišljen dar pokojne kraljice, relativno je decentan i male veličine."

Dodala je: "U ovom slučaju veličina je bitna. Tu je i pitanje njihove istorije i značaja."

Megan Markl
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Elser kaže da je jedino princezi Dajani bilo dozvoljeno da pozajmi iste bisere koje je Kejt dobila na poklon od kraljice.

Megan je svoje minđuše dobila 2018. tokom obavljanja zajedničkih dužnosti s kraljicom Elizabetom.

Nedeljna služba zadušnica podigla je veliku prašinu. Prva je nakon kraljičine smrti, a osim simbolične poruke komadom nakita, govor tela Kejt i Kamile na balkonu privukao je veliku pažnju.

London, sahrana kraljice Elizabete, Kejt Midlton
foto: EPA/Tolga Akmen

Podsetimo, prema rečima stručnjaka za govor tela, Džudi Džejms, bilo je jasno da je Kamila bila vrlo nervozna tokom svoje prve službe kao kraljice - s Kejt pri ruci, koja je pružala utisak smirenosti.

Džudi je za Mirror rekla: "Gledajući s balkona, Kamila je kombinovala signale kraljevske dužnosti s nekim ritualima teskobe."

"Stojeći pored Kejt, suptilno se nasmešila u znak priznanja dok se njen venac polagao, a onda se okrenula prema Kejt dok su odlazili s balkona i dobacila prilično nežan osmeh dok joj se Kejt obraćala."

Kejt Midlton, Kamila Parker Bouls
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kamila se po drugi put nasmešila Kejt pre nego što je kimnula, ponovo u znak potvrde dok je hodala ispred Kejt u svojoj novoj ulozi kraljice."

"Inače je bilo gesta otvorene nervoze od strane Kamile. Izgledalo je kao da ne može da ostane potpuno mirna i razgovarala je s Kejt u jednom trenutku, ali dok je gledala pravo ispred sebe, umesto da se okreće prema njoj."

"Kejt je brzo okrenula glavu u gestu pristojne zabrinutosti. Kejtin vrlo miran govor tela bio je u suprotnosti s Kamilinim nervoznim pokretima koji su se najviše videli u lepršanju njenog lista s pesmom dok su se njene obe ruke sve vreme petljale po njemu."

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track