NEŠTO ČUDNO SE DEŠAVA S DŽENIFER LOPEZ: Obrisala SVE OBJAVE s Instagrama, a PROFILNA SLIKA posebno ZABRINULA 227 miliona pratilaca
Foto: Printscreen/ Youtube

NEŠTO SE SPREMA

NEŠTO ČUDNO SE DEŠAVA S DŽENIFER LOPEZ: Obrisala SVE OBJAVE s Instagrama, a PROFILNA SLIKA posebno ZABRINULA 227 miliona pratilaca

Pop kultura -

Dženifer Lopez izbrisala je ceo sadržaj svog Instagram naloga i svoju profilnu fotografiju na svim društvenim mrežama zamenila crnom slikom.

Čak 226 miliona pratilaca nagrađivane pevačice i glumice na Instagramu naviklo je na njene fotografije i snimke iz privatnog i profesionalnog života, a sada je sve nestalo i niko ne zna zašto. Njen prethodni sadržaj i dalje je vidljiv na njenim zvaničnim stranicama na Tviteru, Fejsbuku i TikToku, ali svi profili su "zamračeni" crnom profilnom slikom.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen

Lopez, koja je otkrila da se sada zove Dženifer Aflek, nije dala nikakvu izjavu niti komentarisala promene. Obožavatelji 53-godišnje pevačice i glumice nagađaju da sprema veliku najavu važnu za njen rad i dalju karijeru.

Zvezda ukupno ima preko 347 miliona pratilaca na društvenim mrežama, a u junu 2021. godine, Džej Lo je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom za stvaranje filmova, TV emisija i drugog sadržaja s naglaskom na podršku različitim glumicama, spisateljicama i redateljkama. Trenutno vodi i producentsku kompaniju pod nazivom Nuyorican Productions s producentskom partnerkom Elejn Goldsmit Tomas.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, venčanje
foto: Profimedia

Inače, Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su svoju romansu nakon raskida pre 20 godina i venčali se, a sve to vreme nisu se suzdržavali da javno pokazuju ​​ljubav jedno drugom, što je ona često delila na Instagramu, koji je sada "zatamnjen" i prazan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Da li Vanja Mijatović više liči na Šakiru ili Dženifer Lopez?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track