SEOSKA IDILA KAJE ŽUTIĆ NEMA CENU: Ovako izgleda njen dom VAN BEOGRADA! Glumica sama OBRAĐUJE VOĆNJAK i BAŠTU, a na OVO je PONOSNA
Foto: Zorana Jevtić

NASLEDILA OD BAKE I DEKE

SEOSKA IDILA KAJE ŽUTIĆ NEMA CENU: Ovako izgleda njen dom VAN BEOGRADA! Glumica sama OBRAĐUJE VOĆNJAK i BAŠTU, a na OVO je PONOSNA

Pop kultura -

Ćerka Svetlane Bojković i preminulog Miloša Žutića nasledila je od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje.

U njoj je dugi niz godina tinjala želja da nasledstvo uredi po svojoj meri, ali su je poslovne obaveze sprečavale u tome. Ipak, pre par godina je uspela da svoju želju i realizuje.

Naime, koronavirus je usporio poslovne angažmane glumice, koja je to vreme iskoristila da otputuje na selo i poradi na prelepom imanju koje se sastoji iz stare kuće, voćnjaka i bašte.

Nekoliko puta do sada Kaja se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu koliko je vredna kada ode na selo i koliko je ponosna na sve ono što je svojim rukama stvorila.

Sama podrezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš tamo u prirodi rodila ljubav prema slikarstvu.

Vrlo često, čak i kada je hladno, Katarina odlazi na selo kako bi slikala, a nedavno je svoje radove predstavila u Beogradu na svojoj prvoj izložbi.

Dom Katarine Žutić na selu poslužio je dramskoj umetnici da se ponovo poveže sa prirodom, ali istovremeno da spozna nešto više o sebi, kao naprimer to da je talentovana za slikanje. Tvrdi da je ovaj talenat nasledila od oca, koji je takođe pomalo slikao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

Reakcije Slavice Đukić Dejanović na glumu Katarine Žutić u seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track