PAPARACO! Zoran Cvijanović ispred TUŽILAŠTVA! Muku MUČIO sa rancem, a evo S KIM JE BIO U DRUŠTVU!
Foto: Zorana Jevtić

EVO ŠTA RADI GLUMAC U SLOBODNO VREME

PAPARACO! Zoran Cvijanović ispred TUŽILAŠTVA! Muku MUČIO sa rancem, a evo S KIM JE BIO U DRUŠTVU!

Pop kultura -

Zoran Cvijanović izbegava da se pojavljuje u medijima bez preke potrebe, pa je uvek interesantno videti šta u slobodno vreme radi.

Zoran Cvijanović
foto: Zorana Jevtić

Naš paparaco uslikao ga je ispred zgrade Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Glumac je bio u opuštenom izdanju, sa rancem na leđima, i jedno vreme je nekog strpljivo čekao. Nakon toga je negde nakratko otišao, a zatim se vratio sa jednim čovekom, s kojim se zadržao u dužem razgovoru.

Zoran Cvijanović
foto: Zorana Jevtić

Oni su sve vreme stajali ispred zgrade u Katanićevoj, a zatim su se uputili u nepoznatom pravcu. Da li je u pitanju bio razgovor sa advokatom ili nekim prijateljem, nismo uspeli da saznamo, ali je Zoran više puta tokom razgovora pokušavao da nešto izvadi iz ranca, ali u tome nije uspeo.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, glumac i njegova porodica su 2015. godine imali velikih problema. Tada su mediji preneli da je porodica Cvijanović morala da napusti stan na Vračaru, u kome živi, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra, pa se zbog toga on našao na ulici, jer je ostao bez nekretnine i novca nakon prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

Naslovna stars dodatak, Stars Naslovna, Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:06

Milan sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track