ON JE OTROV ZA ŽENE! MOŽE DA IMA SVAKU, A ŽELI SAMO NJU! Supruga može da mu bude mama, a ZLI KOMENTARI ga ne dotiču: Imaju 2 dece
Foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

voli je

ON JE OTROV ZA ŽENE! MOŽE DA IMA SVAKU, A ŽELI SAMO NJU! Supruga može da mu bude mama, a ZLI KOMENTARI ga ne dotiču: Imaju 2 dece

Pop kultura -

Aron Tejlor-Džonson je trenutni favorit za ulogu najpoznatijeg svetskog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Nakon što se saznalo da će se Danijel Krejg "penzionisati" posle dugogodišnjeg angažmana kao glumac koji oličava kultnog filmskog tajnog agenta Džejmsa Bonda, postavilo se pitanje ko će biti novi Bond ove generacije?

0635364499, Džejms Bond, Danijel Krejg
foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pominjana su mnoga imena, ali čini se da je trenutni favorit britanski glumac Aron Tejlor-Džonsom! Ranije je pomenuto da će novi agent 007 biti muzičar Hari Stajls, Robert Patinson ili Tom Holand, ali izgleda da je kasting tim te franšize trenutno uglavnom zagrejan za Arona.

Podsećanja radi, reč je o glumcu koji je najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Ana Karenjina' i 'Noćne životinje', ali i po ljubavnom životu.

Kako navode strani mediji, 32-godišnji Aron je savršen izbor za novog Bonda jer je zgodan, ali netipičan izgledom, ima prodoran pogled, veoma je harizmatičan, a prema istraživanjima i anketama prilično je neodoljiv ženama - što je predstava koju Džejms Bond treba da ima za lepši pol.

Zbog svega ovoga on je trenutni prvi izbor za tu čuvenu ulogu, a potvrda konačnog izbora budućeg Džejmsa Bonda trebalo bi da stigne u narednim mesecima.

Aron Tejlor-Džonson
foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Što se tiče Aronovog ljubavnog života, po kome je poznatiji nego po ulogama, reč je o neobičnoj vezi sa dve decenije starijom Sem Tejlor-Džonson. Par uvek izaziva komentare i intrigira javnost zbog velike razlike u godinama i neobične ljubavne priče koju dele. Supruga Sem starija je od Arona 23 godine, a zajedno su od 2008. godine, kada je on imao samo 18 godina. Kada su se upoznali, rediteljka je imala 42 godine, a glumac tvrdi da je čim ju je video znao da je ona njegova srodna duša sa kojom želi da provede život.

Upoznali su se na snimanju filma 'John Lennon: Nowhere Boy', koji je režirala Sem, a u kojem je Aron glumio. Mesec dana nakon sastanka, Sem je zatrudnela. Aron i Sem imaju dvoje dece - ćerku Vajldu (11) i sina Romija (9).

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track