BULETA GONCIĆA SVI ZNATE, OVO JE NJEGOVA ŽENA SA KOJOM JE U BRAKU 32 GODINE: Viđate je na televiziji, evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: Kurir televizija

skladni

BULETA GONCIĆA SVI ZNATE, OVO JE NJEGOVA ŽENA SA KOJOM JE U BRAKU 32 GODINE: Viđate je na televiziji, evo kako izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Svetislav Bule Goncić sa suprugom Gordanom u braku je već 32 godine, a kako je glumac jednom prilikom otkrio, upoznali su se u ranoj mladosti.

Svetislav Bule Goncić
foto: Privatna Arhiva

Gordana je po profesiji dramaturg i često u televizijskim prilozima govori o temama u oblasti svoje profesije.

Gordana Goncić
foto: Nemanja Nikolić

Umetički par ima dve ćerke Isidoru i Aleksandru na koje su veoma ponosni i o kojima glumac rado govori u svojim intervjuima.

Svetislav Bule Goncić
foto: Privatna Arhiva

- Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti - rekao je glumac.

Gordana Goncić
foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

- Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu - dodao je Bule tada.

Gordana Goncić
foto: Damir Dervišagić

"Veza dvoje ljudi godinama gradi kvalitet više. Kompromis, razumevanje, dijalog, šta su uložili u odnos ne može da se sruši zbog moje nezrelosti".

"Ćerke mi imaju 31 i 25 godina i divne su. Nismo se trudili da ih vaspitavamo, to jest vaspitavali smo ih na drugačiji način. Treba rasti zajedno sa svojom porodicom".

"Sećam se kad je Isidora bila mala, a ja morao da ustanem u pola šest i bio mnogo nervozan, a ona se dere. Ja se nervirao, a onda shvatio: 'Šta se ja bunim? Pa u mojoj kući se čuje dečji plač. Gde ćeš veće sreće?! Plači dete", pričao je Goncić u Kurirovoj emisji.

Goran Vesić, promocija knjige, sala Progres, Svetislav Bule Goncić
foto: Damir Dervišagić

Inače, Gordana radi u Gradskom sekretarijatu za kulturu, a poznato je da je dugo bila u "Ateljeu 212".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:24

SVETISLAV GONCIĆ U USIJANJU: Čovek sam kleše kamen života! Roditelji mi dali nadimak Bule jer sam bio bucko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track