OVO JE LUKSUZNI SMEŠTAJ DEJVIDA BEKAMA U DOHI: Zavirite u RASKOŠNI hotel, jedna noć tamo je PAPRENA, zaposleni progovorili o njemu
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

opa bato

OVO JE LUKSUZNI SMEŠTAJ DEJVIDA BEKAMA U DOHI: Zavirite u RASKOŠNI hotel, jedna noć tamo je PAPRENA, zaposleni progovorili o njemu

Pop kultura -

Bivši fudbaler Dejvid Bekam je ambasador Svetskog prvenstva u Kataru, a u Dohi je boravio u jednom od najluksuznijih hotela.

Kako saznaje Daily Mail, fudbaler je u hotelu Mandarin Oriental od pet zvezdica iznajmio apartman "Baraha View" koji je smešten na najvišem spratu i u kom noćenje košta 20.000 dolara.

Apartman sadrži sopstvenu trpezariju, privatnog vratara, otvoreno dvorište, privatni bazen i teretanu, a fudbaler je tamo proveo gotovo nedelju dana i odjavio se tokom vikenda jer se u medijima saznalo da tamo boravi.

"Osoblje ga je zavolelo, zvali su ga "Ser Dejvid" jer je bio pun poštovanja, a svi su poštovali i njega. Bio je jako pristojan i šarmantan prema zaposlenima u hotelu i čini se kao dobar čovek", kazao je izvor za Daily Mail, a prenosi Dnevnik.hr.

"Ostali gosti hotela gotovo da ga nisu ni videli jer apartman u kom je odseo je kao hotel unutar hotela pa nije morao da se meša s drugima", otkrio je izvor.

Tokom svog boravka u luksuznom hotelu Dejvid je imao i privatnog kuvara, a poznato je da mu je pripremao japanski Kobe odrezak i razna jela s testeninom.

Kako bi izbegao paparace, Bekam je imao privatni lobi i izlaz iz hotela, a gradom se kretao u limuzini.

Bekam je u Katar otputovao sam, a supruga Viktorija je s njihovom decom ostala su u Velikoj Britaniji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track