PROSLAVILE SU JE VRELE SCENE U KULTNOM FILMU: Mušarci je obožavali: Sve je zaludela svojim plesom, a evo kako IZGLEDA sada! FOTO
Foto: Paramount Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Proslavile su je VRELE scene u KULTNOM filmu

PROSLAVILE SU JE VRELE SCENE U KULTNOM FILMU: Mušarci je obožavali: Sve je zaludela svojim plesom, a evo kako IZGLEDA sada! FOTO

Pop kultura -

Glumica Dženifer Bils danas ima 59 godina, a proslavila se davne 1983. godine uloge u kultnom ostvarenju "Flešdens". Njen ples na pesmu „What A Feeling“ obeležio je ovo ostvarenje.

Dženifer je, nakon što ju je proslavio „Flešdens“ nastavila da se bavi glumom, a nedavno se na svom Instagram profilu oprostila od pevačice Ajrin Kare, koautorke i izvođačice pesme "What A Feeling" koja je iznenada preminula, piše Index.hr.

Dženifer Bils
foto: PARAMOUNT PICTURES - Album / Album / Profimedia

- Hvala ti, brilijantna Ajrin, za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talenat. Samo predivni sanjari mogu da napišu i izvedu pesme za one koji se usuđuju da sanjaju - napisala je glumica uz objavu stare fotke s Ajrin.

Glumicu na njenom Instagram profilu prati preko pola miliona obožavalaca koji hvale njen mladolik izgled. Inače, glumica poznata je po vođenju zdravog životnog stila, a svoju vitku figuru održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

Prošlo je skoro 40 godina otkako je film izašao, a iako se nije svideo kritičarima, zaradio je 92 miliona dolara i postao hit u svetu, a muzika iz filma slušala se još godinama.

Prelepa glumica dobila je ponudu za snimanje nastavka kultnog filma, koju je odbila, uz obrazloženje kako joj „novac nikad nije predstavljao motiv“.

(Kurir.rs/Najžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track